![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yabancı sozcuk merakı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ozellikle gencler arasında Yabancı sozcuk merakı had safhada Hatta berber den mantı dukkanına kadar hep vitrinlerde ingilizce yazılar panolar mevcut Sizce yabancı sozcuk merakımız nereden geliyor?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yabancı sozcuk merakı Ozellikle gencler arasında Yabancı sozcuk merakı had safhada Hatta berber den mantı dukkanına kadar hep vitrinlerde ingilizce yazılar panolar mevcut Sizce yabancı sozcuk merakımız nereden geliyor? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yabancı sozcuk merakı yabancı sözcük insanı kültürlü gösterir bilincindeyiz.bence sebep budur...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: evden
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yabancı sozcuk merakı yabancı sözcük bilmeyi;toplumda yer edinmek ve insanlardan üstün olmak için kullanırlar.bilmezlerki biz türküz ve qüzel türkçemiz birçok dilden daha qüzel.deqerini bilmek qerekir elden qitmeden.özenti olmaya qerek yok illaki bi özenme olucaksa bırakalım onlar bize özensin :)
__________________ Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßen ßuLdum HaßeRiN oLsun!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |