![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "erkek olmanın avantajları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tüm uzaktan kumandaların hakimisiniz. Filmlerde hep kadınlar soyunuyor. Bütün orgazmlarınız hakiki. Hem video recorder''ınız var, hem de kullanmasını biliyorsunuz. Bavulunuzu hazırlamak, sadece ‘‘reklamlar’’ kadar sürüyor. Hayat boyu sürecek, gerçek bir ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkek olmanın avantajları Tüm uzaktan kumandaların hakimisiniz. Filmlerde hep kadınlar soyunuyor. Bütün orgazmlarınız hakiki. Hem video recorder''ınız var, hem de kullanmasını biliyorsunuz. Bavulunuzu hazırlamak, sadece ‘‘reklamlar’’ kadar sürüyor. Hayat boyu sürecek, gerçek bir dostunuz var: Futbol Şişmanlamak sizi fazla üzmüyor. Göğsünüzü, sutyene sıkıştırmak zorunda değilsiniz. Başvurularda, kalçalarınızın bir önemi yok. Sürekli bir sürü lüzumsuz şeyin içinde bulunduğu bir çanta taşımak zorunda değilsiniz. Tuvalete yalnız gidebiliyorsunuz. Bulaşıkları karınıza bırakabiliyorsunuz. Yatak odasında, erotik çamaşırlarla dolaşmanızı bekleyen yok. Külotlarınızın üçünü 5 milyona alıyorsunuz. Çiçekle her hatanızı düzeltebiliyorsunuz. Kadınlarınkinden daha yorucu iş yapmıyorsunuz ama karşılığında daha fazla para kazanıyorsunuz. Hamilelikte oluşan çatlaklarla uğraşmıyorsunuz. Biriktirdiğiniz parayı silikon ya da yağ aldırmaya harcamanız gerekmiyor. Bir ayakkabı dolabına ihtiyacınız yok. Çünkü sadece iki çift ayakkabınız var. Regl ile veya çikolata krizleriyle uğraşmak zorunda değilsiniz. Yeni saçınızı farkeden oldu mu diye kaygınız yok. Saçınıza düşen aklar ve yüzünüzde beliren kırışıklıklar sizi daha çekici hale getiriyor. Ormanda tuvaletinizi yaparken, poponuzu karıncalar ısırmıyor. Migren taklidi yapmanıza gerek yok. Çünkü sizin canınız her zaman istiyor. Çorapların kaçması gibi bir sorununuz yok. alıntıdır...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: evden
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları erkek olmayı isterdim ama kaderin ilk oyunu da doqarken olmuş kız doqmuşum nabıcas kaderimis :Buenazo: eline emeqine saqlık paylaşımın için saol
__________________ Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßen ßuLdum HaßeRiN oLsun!!! |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları harıka ya hepsıde muhtesemdı :D |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları Güzel olmuş karaca10 eline sağlık :Orgasmo: Ama unuttuğun en önemli şey ne burada ? Çocuk doğurma gibi bir sorunumuz yok ... Doğum Sancısının çok kötü olduğunu hatırlatırım Tüm Fenciler bilir :) :Orgasmo:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları eywallah tabibim teşekkürler..
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #6 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları Ben senin gibi dusunmuyorum bence bayan olmakta cok guzel ve onlarin avantajlari gibi bizimde bircok avantajimiz var...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları bencede avantajlarımız daha çok mesela askere gitme zorunluluğumuz yok, sünnet problemi yok illaki bir işte çalışmak zorunda değiliz ya koca yada baba bakmak zorunda yaaa :smile: :smile: :smile: |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: erkek olmanın avantajları Bir kaçta tane avantaja onlarca avantaja değişmem iyiki erkeğim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |