![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Allttakinden Foto iste" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet yeni bir oyuna daha basliyoruz..bizden sonraki uyeden unlu birinin resmini isticez ve oda bulup ekleyecek sonra o baska bi resim isteyecek boyle devam edip gidecek..Eglence sart biraz eglenelim demi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allttakinden Foto iste Evet yeni bir oyuna daha basliyoruz..bizden sonraki uyeden unlu birinin resmini isticez ve oda bulup ekleyecek sonra o baska bi resim isteyecek boyle devam edip gidecek..Eglence sart biraz eglenelim demi ama. Evet ilk resim benden.. ![]() Ben Celik istiyorum hadi kolay gele.. Forumda bulunan herkesin katilimini bekliyorum..iyi eglenceler millet..
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste Diye diye bu adamı mı dedin :) ![]() Bende benden sonrakinden Michelle Marsh Fotosu istiyorum...:Extranado:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste Alıntı:
![]() Hadiiiii Beyaz istiyorum..
__________________ | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste Bu güzelim kadının en kötü fotosunu koymuş kıza bak :) ![]() hmmm ben şeyi istiyorum Renata Ramos
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya cerrah normal resimler iste bunlar ne ya buda digerleri gibi bunuda zor buldum.. ![]() Simdide Tom Cruise
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste Bu ne ya hep erkek istiyorsun insan bi kız resmi ister:Hasta: iyide Ne yapayım en güzel bayanlar bunlar benim bildiğim... Gidipte jennifer lopez mi diyeyim iğrenç ötesi :Hasta: Al Tom'unu ver Benim Dünyalar güzeli Şebnem Ferahımı :)
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste Alıntı:
![]() Hadi bu defa hatrin kirilmasin kucukleri kirmak olmaz dimi yani tamam bu defada Sanem Celik olsun...
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste ![]() himm bende o zaman cem yilmaz :D
__________________ |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste ![]() Timuçin Esen yani ''Hırsız Polis'' dizisinin yakışıklı polisi Çınar.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Allttakinden Foto iste ![]() bende ölüm yıldönümü olan ADİLE NAŞİT'in fotosunu istiyorum.ekleyen olursa tabi...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |