![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "MSN Nick :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Arkadaşlar, Şuan MSN nickinizde ne yazıyor? Paylaşın.. He an güncelleyebilirsiniz.. Ben başlıyorum.. Ankaradayım....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | MSN Nick :) Merhaba Arkadaşlar, Şuan MSN nickinizde ne yazıyor? Paylaşın.. ![]() He an güncelleyebilirsiniz.. Ben başlıyorum.. Ankaradayım..
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MSN Nick :) varolmak susamadan içmek gibi bir şeydir.bu yazıyo fallaa |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MSN Nick :) Bir sessiz feryadı var gönlümün...yazıyor...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: MSN Nick :) Ankaradayım.. Yazmayın.. yazıyor..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MSN Nick :) doğangüneş&Süpermeydan.net yazıyor..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MSN Nick :) Adem GÜNGÖR yazıyor
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: ist Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: MSN Nick :) ben kimim ben nerdeyim |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: MSN Nick :) İstanbul OTOSHOW Fuarındayım..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |