![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Akla Zarar Sorular" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-) Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyorlar? 2-) Mısır yağı mısırdan, ayçiçek yağı ayçiçeğinden elde ediliyorsa; bebek yağı nereden elde edilmektedir? 3-) Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akla Zarar Sorular 1-) Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyorlar? 2-) Mısır yağı mısırdan, ayçiçek yağı ayçiçeğinden elde ediliyorsa; bebek yağı nereden elde edilmektedir? 3-) Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç cidarlarını yapıştırmamaktadır? 4-) Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? 5-) Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemezmi? 6-) Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır? 7-) Niçin "tek heceli" kelimesi diyebilmek için dört hece kullanmaktayız? 8-) Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? 9-) Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? 10-) Evli insanlar gerçekten daha mı uzun yaşamaktadırlar yoksa öyle mi hissetmektedirler? 11-) Işık 300.000 km/sn hızla yayıldığına göre karanlık hangi hızla çökmektedir? 12-) Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur? 13-) Bir şizofren intihar etmekle tehdit ediyorsa, rehin alma suçundan yargılanabilir mi? Ahmet Necdet Sezer bu işe ne der? 14-) Niçin fare kokulu kedi maması yok? 15) Kadınlar niçin tuvalete yalnız gidemezler? 16-) Teflona hiçbir şey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır? 17-) 24 saat açık benzin istasyonlarının kapılarında neden kilit vardır? 18-) Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? 19-) Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? Bakalim bu sorulara en mantikli cevaplari kimler verecek..Yorumlarinizi ve cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar...Ha bu arada bu sorularin cevabi bendede yok birlikte yorum yapip cevap bulacagiz. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | c-1)yüzerek zayıflama yöntemi sadece insanlar için geçerli olabilir. c-2)bebek yağıda bebeklerden elde ediliyordur(herşey mantıklı olmak zorunda değil) c-3)yapıştırıcı tüpünde koruyucu bir madde olabilir. c-4)bu soruyu daha sonra cevaplarım c-5) fala inanmayın falsız kalmayın falcıyıda fazla rahatsız etmeyin:Orgasmo: c-6)...... ya ben hepsine bi kılıf uyduramayacağım gerisini siz getirin.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 18-) Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? uçaklarda neden paraşüt bulunmadığını öğrenmiş bulunuyorum. nedeni şuymuş.uçak düşerken veya normal seyir halindeyken paraşütünüz olsa bile yere çakılmanız kaçınılmazdır.yere çakılmasanız bile hava akımından dolayı donarak ölürsünüz.ayrıca yolcu uçaklarında kapıyı açtığınız zaman atlamanıza gerek kalmaz zaten basınçtan dolayı dışarı fırlarsınız... doğruluk payı varmı bilmiyorum ama mantıklı...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular yarın hava sıcaklığı OO DERECE OLACAKTIR |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Böööehhh !!! Çok bayat sevgili moderatör adayı.Vakit harcamaya bile değmez....... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular vakit harcamaya bile değmez demişsin ama yinede vaktini mesaj yazarak harcamışsın bunları yazıncaya kadar emeğe saygıda bulunup daha güzel şeyler yazabilirdin neyse sen vaktini boşa harcama en iyisi iyi forumlar.... |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Bu konu eklendiğinde yıl 2006 agustos ayı imiş ve siz sanırım o zamanlar daha fuzuli işler ile uğraşıyor idin. Bu kadar kolay mı birşeyi harcamak. Kalın kafalı demek gibi birşey sanırım bu. Demek ki insanın IQ'su 130 olsa bile bazen kibarlıktan fersah fersah uzak olabiliyor imiş. |
| | |
| | #10 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Alıntı:
Kardeş sen de taktın bana haaa:smile: :smile: Lütfen insanları yargılamadan önce,ne demek istediğini anlamaya çalışın.Benim o kısa yazımda ne emeğe saygısızlık ne de küçümseme var. Tabii ki emeğe saygı.Ama ben çok iyi hatırlıyorum ki o tür soruları ben arkadaşlarımla ortaokul yıllarımda geyik yapmak için kullanıyordum.Şimdi üniversiteyi bitirdim,askerliğimi bile yaptım. Sadece eskidi bunlar demek istedim.Nilayyy arkadaş kırıldıysan özür.Niyetim o değildi. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |