![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Akla Zarar Sorular" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: çısehe ´isimli üyeden Alıntı vakit harcamaya bile değmez demişsin ama yinede vaktini mesaj yazarak harcamışsın bunları yazıncaya kadar emeğe saygıda bulunup daha güzel şeyler yazabilirdin neyse sen vaktini boşa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Alıntı:
Moderatör olabilirsin ama benim vaktimi nasıl değerlendireceğimi bana söyleyemezsin.Vakit benim,istediğimi yaparım kimene!!Düşünce benim,klavye benim,parmak benim,istediğimi yazarım kimene!!Yazdıklarımla yaptıklarım ters düşebilir ki-me-ne !!!!!!!!!!!!!!! | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular kırıcı oluosun o yüsden uyardı biraz daha hosgörülü olabilirsin buarada fazla sinir,stres erken yaslanma ve kalp krizi riskini arttırıomus (sanane demessen sevinirim) |
| | |
| | #13 | |
Bilmem kaç sene okumaya gerek yok arkadaşlar.Foruma üye olun,avukat olun.(Bu arada yanlış anlaşılmasın,foruma lafım yok) Sevinmene engel olmak için sanane demeye devam edicem.Ayrıca sanane demedim,kimene dedim.Başkasının avukatlığını yapmaadan önce,yazılanları dikkatli okumanı tavsiye ederim. Tavsiyen için sağol.Başkasının avukatlığını yapmak ta cildi buruşturuyomuş.Yani yüzüne sürdüğün kremler boşa gitti. | |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Alıntı:
2-bugün kime ne diyen yarın sanane der 3-avukat olmayı düşünmüyorum sadece biras saygı ;) | |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Ne kadar basitsin ya.Evet kardeşim evet.He he.Oldu.Senin dediğinden.Başkasından "biraz saygı"bekleyeceğine,sen saygılı ol.Ayrıca "BİRAS" değil "BİRAZ" tamam mı.Öğrenmiş oldun.Türkçe'yi doğru kullan.Yok bilmiyorsan cevap verme. |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular bu forumda kimse kimseye bu şekilde yazılar yazamaz ben sadece arkadaşımın yazdığı konuya verdiğin cevaba tepki gösterdim hepsi bu yoksa bu forumda herkes düşüncesinde özgürdür kime ne sanane gibi kelimeleri yakıştıramadım size forumda herkes saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşımlarda bulunuyor bilginize noleafclover.... |
| | |
| | #17 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Alıntı:
Kalın kafalı deyimini kullanmış olduğun günleri de unutma. Ayrıca saygı diyorsun önce sen biraz saygılı olmayı denesen. Allah bu memlekete senin gibileri göndermiş ki bizler sana sabır edip daha fazla sevap kazanalım. İnşallah birgün sende anlamaya başlarsın ( zor ama ) | |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Sayın admin bu yazılanları gözünden kaçırdı sanırım yada ben kaliteli sandığım bir foruma yanlışlıkla MI üye oldum.EDEP YAHU!!!
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #19 | |
BENİ BANLAYIN.Yetki kiminse yapsın.Anlaşıldı ki bu forum özgür değil.Ya da benim tarzım bu(saygısızlık konusunda yorum yapmadan önce,LÜTFEN TARAFSIZLIK !!!!),değişmez.Eğer yapmazsanız kendim çıkıcam ve bulunuğum yerde supermeydan.net'ten neden çıktığımı anlatıcam.Bilginize MODERATÖR. | |
| | |
| | #20 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Akla Zarar Sorular Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |