FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Akla Zarar Sorular

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Akla Zarar Sorular" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: çısehe ´isimli üyeden Alıntı vakit harcamaya bile değmez demişsin ama yinede vaktini mesaj yazarak harcamışsın bunları yazıncaya kadar emeğe saygıda bulunup daha güzel şeyler yazabilirdin neyse sen vaktini boşa ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2007, 10:11 PM   #11
Yeni Kayıt

noleafclover will become famous soon enough
Cevap: Akla Zarar Sorular

Alıntı:
çısehe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vakit harcamaya bile değmez demişsin ama yinede vaktini mesaj yazarak harcamışsın bunları yazıncaya kadar emeğe saygıda bulunup daha güzel şeyler yazabilirdin neyse sen vaktini boşa harcama en iyisi iyi forumlar....

Moderatör olabilirsin ama benim vaktimi nasıl değerlendireceğimi bana söyleyemezsin.Vakit benim,istediğimi yaparım kimene!!Düşünce benim,klavye benim,parmak benim,istediğimi yazarım kimene!!Yazdıklarımla yaptıklarım ters düşebilir ki-me-ne !!!!!!!!!!!!!!!
noleafclover isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 04-05-2007, 10:38 PM   #12
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
noleafclover´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Moderatör olabilirsin ama benim vaktimi nasıl değerlendireceğimi bana söyleyemezsin.Vakit benim,istediğimi yaparım kimene!!Düşünce benim,klavye benim,parmak benim,istediğimi yazarım kimene!!Yazdıklarımla yaptıklarım ters düşebilir ki-me-ne !!!!!!!!!!!!!!!
kırıcı oluosun o yüsden uyardı biraz daha hosgörülü olabilirsin buarada fazla sinir,stres erken yaslanma ve kalp krizi riskini arttırıomus (sanane demessen sevinirim)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-05-2007, 05:34 AM   #13
Yeni Kayıt

Alıntı:
mervishh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kırıcı oluosun o yüsden uyardı biraz daha hosgörülü olabilirsin buarada fazla sinir,stres erken yaslanma ve kalp krizi riskini arttırıomus (sanane demessen sevinirim)

Bilmem kaç sene okumaya gerek yok arkadaşlar.Foruma üye olun,avukat olun.(Bu arada yanlış anlaşılmasın,foruma lafım yok)
Sevinmene engel olmak için sanane demeye devam edicem.Ayrıca sanane demedim,kimene dedim.Başkasının avukatlığını yapmaadan önce,yazılanları dikkatli okumanı tavsiye ederim.
Tavsiyen için sağol.Başkasının avukatlığını yapmak ta cildi buruşturuyomuş.Yani yüzüne sürdüğün kremler boşa gitti.
Alt 07-05-2007, 08:25 PM   #14
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
Bilmem kaç sene okumaya gerek yok arkadaşlar.Foruma üye olun,avukat olun.(Bu arada yanlış anlaşılmasın,foruma lafım yok)
Sevinmene engel olmak için sanane demeye devam edicem.Ayrıca sanane demedim,kimene dedim.Başkasının avukatlığını yapmaadan önce,yazılanları dikkatli okumanı tavsiye ederim.
Tavsiyen için sağol.Başkasının avukatlığını yapmak ta cildi buruşturuyomuş.Yani yüzüne sürdüğün kremler boşa gitti.
1-ben krem kullanmam
2-bugün kime ne diyen yarın sanane der
3-avukat olmayı düşünmüyorum sadece biras saygı ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-05-2007, 07:47 AM   #15
Yeni Kayıt

Alıntı:
mervishh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-ben krem kullanmam
2-bugün kime ne diyen yarın sanane der
3-avukat olmayı düşünmüyorum sadece biras saygı ;)
Ne kadar basitsin ya.Evet kardeşim evet.He he.Oldu.Senin dediğinden.Başkasından "biraz saygı"bekleyeceğine,sen saygılı ol.Ayrıca "BİRAS" değil "BİRAZ" tamam mı.Öğrenmiş oldun.Türkçe'yi doğru kullan.Yok bilmiyorsan cevap verme.
Alt 09-05-2007, 12:11 PM   #16
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

bu forumda kimse kimseye bu şekilde yazılar yazamaz ben sadece arkadaşımın yazdığı konuya verdiğin cevaba tepki gösterdim hepsi bu yoksa bu forumda herkes düşüncesinde özgürdür kime ne sanane gibi kelimeleri yakıştıramadım size forumda herkes saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşımlarda bulunuyor bilginize noleafclover....
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-05-2007, 12:20 PM   #17
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
Ne kadar basitsin ya.Evet kardeşim evet.He he.Oldu.Senin dediğinden.Başkasından "biraz saygı"bekleyeceğine,sen saygılı ol.Ayrıca "BİRAS" değil "BİRAZ" tamam mı.Öğrenmiş oldun.Türkçe'yi doğru kullan.Yok bilmiyorsan cevap verme.
Bu arada kardeşim saygı diyorsun ya...
Kalın kafalı deyimini kullanmış olduğun günleri de unutma.
Ayrıca saygı diyorsun önce sen biraz saygılı olmayı denesen.
Allah bu memlekete senin gibileri göndermiş ki bizler sana sabır edip daha fazla sevap kazanalım.
İnşallah birgün sende anlamaya başlarsın ( zor ama )
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-05-2007, 03:15 PM   #18
Yeni Uye

çitlembik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Işık var yada yok farketmez.Gözlerini güneşim seçtim...

çitlembik kıymetli bir taşçitlembik kıymetli bir taşçitlembik kıymetli bir taşçitlembik kıymetli bir taş

Sayın admin bu yazılanları gözünden kaçırdı sanırım yada ben kaliteli sandığım bir foruma yanlışlıkla MI üye oldum.EDEP YAHU!!!
Alt 09-05-2007, 08:37 PM   #19
Yeni Kayıt

Alıntı:
çısehe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu forumda kimse kimseye bu şekilde yazılar yazamaz ben sadece arkadaşımın yazdığı konuya verdiğin cevaba tepki gösterdim hepsi bu yoksa bu forumda herkes düşüncesinde özgürdür kime ne sanane gibi kelimeleri yakıştıramadım size forumda herkes saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşımlarda bulunuyor bilginize noleafclover....

BENİ BANLAYIN.Yetki kiminse yapsın.Anlaşıldı ki bu forum özgür değil.Ya da benim tarzım bu(saygısızlık konusunda yorum yapmadan önce,LÜTFEN TARAFSIZLIK !!!!),değişmez.Eğer yapmazsanız kendim çıkıcam ve bulunuğum yerde supermeydan.net'ten neden çıktığımı anlatıcam.Bilginize MODERATÖR.
Alt 10-05-2007, 10:02 AM   #20
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

Alıntı:
BENİ BANLAYIN.Yetki kiminse yapsın.Anlaşıldı ki bu forum özgür değil.Ya da benim tarzım bu(saygısızlık konusunda yorum yapmadan önce,LÜTFEN TARAFSIZLIK !!!!),değişmez.Eğer yapmazsanız kendim çıkıcam ve bulunuğum yerde supermeydan.net'ten neden çıktığımı anlatıcam.Bilginize MODERATÖR.
üsteki yazıdada belirttiğim gibi herkes düşüncesinde özgürdür, fakat sadece bir yorumuna bunu yazıncaya kadar mesela böggghh yerine bayatlamış demen yerine daha önceden görmüştüm yada okumuştum diyebilirdin kimseyi bu forumdan atmak yada banlamak gibi bir lüxe sahip değilim inanki olsaydım bile yapmazdım bunun yerine sizi paylaşımlarınızla kazanmayı tercih ederdim kendiniz forumdan ayrılmayı istiyorsanız dediğim gibi özgürsünüz ama insanlara kırıcı yazılar yazmak yerine kazanmayı tercih edebilirdin neyse artık bu konu burda kapansın lütfen kimse yorum yapmasın iyi forumlar saygılarımla...
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil