![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "msn manyağı ....olmuş....:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili arkadaşlar; Msn hepimizin hayatında ,bazen gerekli bazende boşa zaman kaybı....hepinizin komik anıları vede paylaşımları vardır.. benim arkadaşlarımda tıpkı bendeniz gibi tuhaftırlar..:) geçen sordum nasılsın diye ve aldıgım cevap; "dünyayı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | msn manyağı ....olmuş....:))) sevgili arkadaşlar; Msn hepimizin hayatında ,bazen gerekli bazende boşa zaman kaybı....hepinizin komik anıları vede paylaşımları vardır.. benim arkadaşlarımda tıpkı bendeniz gibi tuhaftırlar..:) geçen sordum nasılsın diye ve aldıgım cevap; "dünyayı evransel açıdan politik bir sorgulama ile toplumsal süreçlere dayalı bir çerçeveden ele alıp bu çerçeveden karar verebilen insanları bir arada tutan msn mucesinin tüm olanaklarından yararlanıyorum " "yazık şekerim sana "diyerek derdine ortaklık ettim... şimdi sizinde varmı böyle güzel akıllı vede çatlak arkadaşınız... hadi anlatın bakalım en son hangi konuşmada keyiflendiniz....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: msn manyağı ....olmuş....:))) ben acılısı ıstanbulun bu guzel 3.gununden sevgılı bı arkadasın anlamlı ve kelımelerımı anlamlandıran ,akıllı ve haylaz bırı ıle kı,keyıflı oldugumu en az onun kadar bıldıgım ıcın konustum\konustuk...:))) henuz msn manyagı olmasak da ve olmayı beceremeyecegımızı bılsek de kı, yıne anlasılmak guzel dıyecegım ben....:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: msn manyağı ....olmuş....:))) msn evde oldugum zamanlar cocuklarımla onların bılgısayar derslerınde gızlıce benımle görüştükleri bır araç msn işyerı telefonları hep meşgul oldugundan kocişe aksam gelırken sunu bunu al dıyebıldıgım bır kolaylık msn almanya da olan lıse arkadasımı özledıgımde kameradan onun güzel yüzünü gördügüm bır ıkı tatlı veya acı laf ettıgım bır özlem gıderıcı msn manyagımıyım hayır ama gereklı çok bence...
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |