![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birgün aniden aşk kapınızı çaldı ona ilk ne derdiniz? Bende seni bekliyordum Geri getir lan kapıyı :D:D..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin Birgün aniden aşk kapınızı çaldı ona ilk ne derdiniz? Bende seni bekliyordum Geri getir lan kapıyı :D:D
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin Çok güzel cevap verirsin tabi, çok güldüm okuyunca. Benim kapımı aniden çaldı malesef, dilim tutuldu bir şey diyemedim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin Kapıyı kibarca açar onu içeri davet ederim..Ondan sonra Aşk neyi gerektiriyorsa teferruatlarını icra ederim..Gerisini anlatmaya luzum yok sanırım orasıda bana kalsın.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin Cevap güzelmiş :) Herne kadar genç işi olsada iyiydi :)) Aşk mantık kuralları içinde yaşanmayacağı için mantığıyla sorgulayan aşkı yaşayamaz , mantıklı insanlar neden aşık olamıyoruz diye düşünüyorsunuz ya bundan sebep. Dur konuya binael birşeyler de yazayım. Aşk kapımı çalsa ... ona nokta koymadan evvel virgül olalım derdim.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin aşk ve kapı çalmak:)) aşk kapıyı kırar yahu;ya kırık kapınla yaşarsın yada kapıyı yenilersin... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin ewet buyur.... kimsinnnn? ................ aşkmıı? o ne lannn .................... lan git başka işinmi yok kamera nerde pis şakacııı:D:D
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin ask bi cok kere kapimi caldi..zira sorulmadan sahiplenildi,peki neden calmadan once haber verilmiyor bu kapi kaldiki benim kapim bakalim alacakmiyim her geleni:) ayrica ask! ben koyarim bi nokta buna ..bakiniz ask.
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin Sana verecek hiç şekerim kalmadı ama istersen tuzum var paylaşırım dersen al tuzumu , tuzumuz kurudur. Gibi birşey derdim :) birde bu aşk hangi bünyeyle dikilecek karşımıza bunuda merak ediyorum.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin iyimiş valla :) bakalım kapını kırınca ne diceksin :)
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşk kapını çalarsa ona ilk ne derdin Kapıyı çalmadan önce iyi düşündün mü? Burdan çıkış yok! :)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |