![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "annelerimizin klasikleşmiş sözleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "O zaman bize zor gelsede insan özlüyor beee:( artık kalk şu bilgisayarın başından:Hecho:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annelerimizin klasikleşmiş sözleri O zaman bize zor gelsede insan özlüyor beee:( artık kalk şu bilgisayarın başından:Hecho:
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri Annemin en klasikleşmiş sözü; Vildaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..... Her şeyin başı Vildan:) Vildan şunu getir, Vildan bunu yap, falan filan:) Keşke benim aynımdan bir kaç tane daha olsa:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri kendini ozlercesine ozlemle anlatan annecigim,biliyorum simdi olsan yine diyeceksin ,mutlu oldugun seyleri yap kizim yapamadiklarinla degil,yapacaklarinla huzur bul! sabah uyaninca pencerene dogan gunese gulumsuyorsun degilmi gunun basladi hadi bakalim gunaydin prensesim...(ki bu prensesi hic sevmem ama annem soyleyince prenses olup cikiyorum iste..:).....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri Senden adam olmaz der, bende olmaya çalışmıyorum derim. ;D birde düğünde dernekte damızlık damat muamelesi yapar bana , gel otur yanıma. :)))
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri sabahları uykudan uyandırmak için saati hep bir saat ileri söyler:D:D
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri "Yatagını topladın mı?" hergün insan aynı seyi söylemekten sıkılmaz mı yaa?
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri kızım,evi otel gibi kullanma bugünde evde otur.....külliyen yalan valla:)) |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri Evde çok nadir yaparım kahvaltımı ayda 1 veya 2 kez ama annem hiç bıkmadı beni kahvaltıya çağırmaktan.. AHMEEEEETT! Efendim annem HADİİİ KAHVALTIYAAA... ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annelerimizin klasikleşmiş sözleri Az önce , yemek yesene sen. Yeriz işte şimdi yada 10 dakka sonra ne farkediyorsa.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |