![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "carpediemcan'a" başlıklı konu görüntüleniyor, "carpediemcan rüyamda seni gördüm:) Çok güzel bir papatya tarlasında böyle papatyaların arasında uzanmış keyif çatıyordun. Ben de sana ellerimle papatya topluyordum. Yüzünde çok mutlu bir ifade vardı. Umarım o gördüğüm ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | carpediemcan rüyamda seni gördüm:) Çok güzel bir papatya tarlasında böyle papatyaların arasında uzanmış keyif çatıyordun. Ben de sana ellerimle papatya topluyordum. Yüzünde çok mutlu bir ifade vardı. Umarım o gördüğüm yüz hep mutlu olur. Hayırdır İnşallah Diyelim Bari:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan'a "Rüyada papatya iyi niyetli, yardım seven, herkesi hoş tutan bir ahbap, dost olarak yorumlanır. Papatya toplayan genç kız veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek hoş umut ve hayallerdir." yorumlamayı bilmem ama güzel bir rüyaymış dediğin gibi hayra yoralım hayatım gördüğün bana benziyordu dimi?çok şaşırdım okuyunca... yorumlamayı bilen arkadaşlar varsa dinlemeye hazırız:) |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan'a Alıntı:
Kollarını iki yana açmıştın ve çok huzurlu görünüyordun:) Ben de en az senin kadar şaşırdım...Ne garip gerçekten... Sana benzemiyordu sendin:) Gamzelerinden tanıdım seni...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan'a canım benim kollarım açıkya belki birinin gelmesini bekliyordum:( :)))canım güzel düşüncelerin yansımış saol |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |