![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hiç diz ameliyatı yaptınız mı" başlıklı konu görüntüleniyor, "burada gerçekten diz ameliyatı yapıyorsunuz bunu oynamak için lütfen buraya tıklayın Welcome to Edheads Virtual Knee Surgery..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 20 ![]() | hiç diz ameliyatı yaptınız mı burada gerçekten diz ameliyatı yapıyorsunuz bunu oynamak için lütfen buraya tıklayın Welcome to Edheads Virtual Knee Surgery Konu Andromeda tarafından (22-10-2006 Saat 11:50 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | ana harbiden ameliyat yapıom zaten ben doktor olacak adamım :)
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlasildi benden doktor falan olmaz mahfettim adamin bacagini...ayrica etrafida ama imzami atmayi unutmadim....hani kesilecek yerleri isaretleyen bi alet varya kalemmi herneyse adi onunla iste.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |