![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şu anda pc de hangı parca calıyor arkadaslarr ben de su an ahmet aslan rüzgar ve zaman sadece susarak özluyorum senı..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? Şu anda pc de hangı parca calıyor arkadaslarr ben de su an ahmet aslan rüzgar ve zaman sadece susarak özluyorum senı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? murat yılmaz yıldırım (düşsokağı sakinleri vokali)---> Adsız Özlem gerçekler nerde hüzünler çoğalmış aşk için kurduğum düşlerin yerini kocaman yanılgılar almış...
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? Sezen aksu izmir kızları :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? Ferıdun düzağac tesaduflerr Ne zaman arabamı yıkatsam mutlaka yağmur yağar Yağmurda yürüsem su sıçratır üstüme pis arabalar En uzun yanan yeşil ben geçecekken sararır sol girsem sol tıkalı, terk ettiğim şerit boşalır Doğru zaman, doğru yer' hikayesi nerde yazılır bu kara bahtın reçetesi Ne zaman falıma bakılsa falcıları bir keder alır Dilek tutmak istesem yıldızlarım çakılı kalır Gecenin bir yarısı son sigarama dökülür çayım Telefonum çalar ses gelmez: hep mi yanlış numarayım Ne kumarlar kaybettim aşk için bile bile Şeytanın bacağı demirden, gelmiyor dize Ah, bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler Ben mutluluktan bir parça şefkat dilenirken Hiç sevmiyor beni tesadüfler... Anladım ki kral tesadüfler. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? Ferıdun düzağaç dusler sokağı Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi Ceplerimde hacı yatmazlar Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi elimden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka sevenim başka. Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır "Sevdadandır" dedi annem, "aldırma" "Aldırma, gel yanıma!" Söz : Nadir Öztürk Müzik: Hüsnü Arkan |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? nilüfer örer---> gül demim yine bir rüya gördüm dün ÖZLEDİM diyordun bana kahroldum yandı gönlüm ahh sessizce ağladım ben sana geceler sensiz haram oldu nefesin yok ki düşlerim birden beni beni vurdu çağresi yok kii... özlerimm senii özlerimmmmmmm acılarla yanıyor tenim ahhh nasıl isterim seniii gül demim...
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? uğur arslan (ilk aşk)
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 239 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? rafet el roman // akş-ı virane |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şu anda pc de hangı müzık parcasını dınlıyorsun? Melike Demirağ- Arkadaş
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |