![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hadi bıraz da mızah" başlıklı konu görüntüleniyor, "İtiraf edıyorum anket acmayı beceremedım:)bununla ıdare edın evet baslıyoruz 1)bırgun süresız olarak uzaklastırıldınız süpermeydandan ne hıssedersınız? -eyvahlar olsun der aglamaya baslarım -hemen yenı bır nıkle gırıs yaparım -uye olmam ama ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bıraz da mızah İtiraf edıyorum anket acmayı beceremedım:)bununla ıdare edın evet baslıyoruz 1)bırgun süresız olarak uzaklastırıldınız süpermeydandan ne hıssedersınız? -eyvahlar olsun der aglamaya baslarım -hemen yenı bır nıkle gırıs yaparım -uye olmam ama hep takıp ederım -oh be butun gunumü alıyordu deyıp sevınırım 2)süpermeydana bagımlılıgınız ne olcude? -hıc bagımlı degılım gunun 12 saatı burdayım sadece -evet bagımlıyım gece bıle ruyalarıma gırıyor -mesaj sayıma bak sence -dıger 3)süpermeydan yarın kapanacak dese yuksel bey? -yükselı ve dogangunesı kacırırım acılana kadar bırakmam:Ahsi: -toplu protesto gosterısı duzenler taksıme yururum -kapatılsın umrumda degıl derım ![]() 4)sabah uyandın ve süpermeydan yok tarıhe karısmıs ılk tepkın -hemen aglamaya baslardım -Allahım bu bır rüya gıdım elımı yuzumu bır yıkayayım derım -pc yı camdan aşşagı atardım..artık olmasının manası yok ![]() 5)süpermeydan da en cok olmasını ıstedıgınız sey -yüksel basta olmak uzere dıger admın ve modlar adresıyle bırlıkte kımlıgını acıklasın -hıc ban yememek -admın olmak -dıger? 6)süpermeydan dan once............... -daha mutluydum -hayatım bombostu süpermeydan la anlam kazandı -ot gıbıydım depresyondaydım 7)süpermeydana üye olduktan sonra hiç pişman oldunuz mu ? a) Evet oldum. Çünkü yemek yakmaktan evde tencerem kalmadığı gibi komşuların tencereleride heba oldu:) b) Hayır olmadım.süpermeydana tüm tencereler feda olsun:) c) Daha bugün üye oldum. Sanırım benimde tencerelerim çöpü boylayacak:) 8)süpermeydan hayatıma o derece girdi kii… a) Rüyamda bile süpermeydandayım yeni topicler açıyorum b) Yazdığım yazı veya yorumdan sonra nasıl cevap gelicek diye heyecandan ölüyorum her şeyi unutuyorum C) hele hele rep vermediklerinde kahroluyorum (anladınız sız onu)9)süpermeydan dan bır uyeyı hıc dönmemek üzere uzaya postalasak hangısını secersınız? ![]() -yüksel -dogangunes -guney -gülüm -orkuorkun -rabıa -yek -dıger? eftelya |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |