![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İzmirin kızları ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Az önce radyoda dinledim çok güzel bir şarkı İzmirin kızları :) Nedir bu izmir kızlarının marifeti böyle şarkılarda bile hayalleri süslerler. Varmı izmirliler dökün bakayın eteğinizdeki daşları şuraya anlatın bu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzmirin kızları ... Az önce radyoda dinledim çok güzel bir şarkı İzmirin kızları :) Nedir bu izmir kızlarının marifeti böyle şarkılarda bile hayalleri süslerler. Varmı izmirliler dökün bakayın eteğinizdeki daşları şuraya anlatın bu izmirin kızlarının büyüsü nedir ? Şarkıyıda dinleyin muhakka sezen aksu çok güzel söylemiş;) Sezen Aksu İzmir’in Kızları şarkı sözleri İzmir’in kızları bir elinde de cımbızları Dişidir, anadır, efedir gidinin tatlı huysuzları Çıktılarmıydı ipek çoraplarla kordon boyuna Savaşta da, aşkta da esaslıdır kadın duruşları Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz Körfezin yakamozu, yıldızı, Keskin tuzu tadında Parfümü meltem Yasemenler açar balkonunda İzmir’in kızları Korku yok kitabında Çal bre bir harman dalı, Delikanlı makamında İzmir’in kızları Ayıptır söylemesi laf aramızda Sevişe sevişe de ölür, Dövüşe dövüşe de icabında Baba sen de ne biçim takardın Kısacık eteklerime benim Merdiven altında Dizimden belime kıvırıverirdim Balkona çıkar makber okurdum Köprü inlerdi Öyle sert sert bakardın ki Ay! zor yetişirdim Baba sen anasına bakıp da Kızını almayacaktın Küfürlerine anneannemin Öyle gülmeyecektin Daha görür görmez Cigarasını tellerdirdiğini Şehriban Hanım’ın Su yeşili gözlerine dalmayacaktın İzmir’in kızları çırasını yakar adamın
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... doğru demiş benimde kız ark. izmirli ahaha :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... Şarkıyla uyuyorsa izmirin kızları işin pek zor be dostum :))
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... Alıntı:
![]() şarkıyla çok uyuyor kardeş hiç sorma şarkıyı dinletecem birazdan
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... şarkı sözleri güzelmiş. sezen aksu bitane zaten
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... İşte bir izmir hatun kişisi alalım yorumlarınızı.
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... izmir güzel şehir , kordon , alsancak, bornova , karşıyaka gezilcek cok yeri var . e kızları da gezmeyi sever hani eylenmeyi bilir. diyelim
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... sebahat35 bornova,alsancak,karşıyaka sunset favori mekan :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() | Cevap: İzmirin kızları ... hayır :D ben sevdiğim yerleri yazdım sunset'Te güzel mekan anlamında dedim :D
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |