![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "biri bana gelsin..." başlıklı konu görüntüleniyor, "şu an kapı çalsa kimin gelmesini isterdiniz..?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin... O kendini biliyor diyerek arif susam moduna bürünüyorum.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin... canım gelse ne güzel olur bide uzaklarda taşınmak zorunda kalan canım arkadaşım gelse:( |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin... su an kapi calsa... kapi calsa...uzaklar gelse..yalnizligima inat sevismeler olsa..eteklerimde bakirdan calma yapraklarin coskulu isyanlariyla....safran sarisi umutlar ekse yuregime..bazen hararetli bazen ciplak ve sicak...bi okadar kusursuz ve ince.... imza:ucu olmayan karakalem...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: biri bana gelsin... şimdi kapım çalsa... içeri girse kaybettiğim umutlarım özlediğim sevgilimin kucağında... bir avuç sevgi tutuştursa ellerime... ben geldim dese...
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: biri bana gelsin... su anda kapı calsa ve bir 20-30 ağustos arasında bir tatil kazandıgımın haberi gelse (çift kişilik-hersey dahil)
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin... |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: biri bana gelsin... şu an kapı calsa ve buyuk oğlusum gelsee çok özledım bır haftadır babaannede...aradım sımdı rahatım ben dedı:((( |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |