![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "fener'li üyelerimiz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "çook değerli fenerli arkadaslarım.. şimdi bir oyun başlatıyorum.. her fb üyemiz fenerle ilgili resim,yazı,şiir,marş-müzik vs vs.. bildiği güzel şeyleri burda bizimle paylaşsın ve bir üsteki üyeye armağan etsin(nede olsa paylaşımcıların ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | fener'li üyelerimiz.. çook değerli fenerli arkadaslarım.. şimdi bir oyun başlatıyorum.. her fb üyemiz fenerle ilgili resim,yazı,şiir,marş-müzik vs vs.. bildiği güzel şeyleri burda bizimle paylaşsın ve bir üsteki üyeye armağan etsin(nede olsa paylaşımcıların çoğu-hepsi- fenerli olacak...) ben baslıyorum bu resım alttaki fenerli arkadasıma gelsin..
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener'li üyelerimiz..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Rep Gücü: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener'li üyelerimiz.. ![]()
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener'li üyelerimiz.. Sayın kral57 avatarınız neden kartal ? Türk bayraklı kanaryanız yok mu ? |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Rep Gücü: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener'li üyelerimiz.. O kartal beşiktaş için değil topram milli takım için
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener'li üyelerimiz.. Kartal Beşiktaşımızın amblemi...Milli takımınki Şanlı Türk Bayrağı...Sen en iyisi bir kanarya ayarla.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |