![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "neyi hatırlattı??!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar oyunun özeti alttaki üyeye bişey yazıyosunuz ve o kelimeden neyi hatırlayacak ve oyun böyle devam edecek.. başlıyorum... yaz tatili?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | neyi hatırlattı??!! evet arkadaşlar oyunun özeti alttaki üyeye bişey yazıyosunuz ve o kelimeden neyi hatırlayacak ve oyun böyle devam edecek.. başlıyorum... yaz tatili?
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neyi hatırlattı??!! beş yıldır yapmadıgımı anlattı 14 ağustos ( yardımcı olayım doğumgünüm :D )
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neyi hatırlattı??!! soru sormadığına göre cevapta yok monitör................
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neyi hatırlattı??!! huzuru ve sesizliği.......................... ağaç.............
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: neyi hatırlattı??!! Sabahtan beri kapı yapmak için doğradığım ağaçları hatırlattı Marangoz
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neyi hatırlattı??!! guzel bir sana tyapan insanı hatırlattı gunluk hayatımızd aheryerde gördüğümüz sanat eserlerinin sahipleri nede olsa sigara dumanı
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neyi hatırlattı??!! sobayı ahtırlattı mangal
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |