![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bul getir oyunu.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu oyun çok zevkli arkadaşlar şimdi alttaki üyeden bir şeyin resmini istiyosunuz oda bulup getiriyor evet ilk ben başlıyorum..şöyle büyük bi kase içinde çikolatalı dondurma..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Bul getir oyunu.. Bu oyun çok zevkli arkadaşlar şimdi alttaki üyeden bir şeyin resmini istiyosunuz oda bulup getiriyor evet ilk ben başlıyorum..şöyle büyük bi kase içinde çikolatalı dondurma |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bul getir oyunu.. ![]() hem damla çikolata var bun da istermisin? ben de dostluğun ve dürüstlüğün resmini istiyorum
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bul getir oyunu.. Dost dediğin bu kadar olur..Dürüstlüğü ise tartışılmaz bir hakem... ![]() Beşiktaş'ın resimlerinden biri olsun.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |