![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın????" başlıklı konu görüntüleniyor, "üsteki üyeye -yani bana-bir sarkı armagan edın................"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? üsteki üyeye -yani bana-bir sarkı armagan edın.............
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Kımse bısey dememıs, kendı sevdıgım parcalardan bırını sıze hedıye edıyım sayın gzm28. Nese Karabocek- Bır Ilk Bahar Sabahı.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? irem-beyaz yalan çok sevdiğim bi şarkı sana armağan ediyorum |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: nereye? Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 317 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Mustafa Sağyaşar: Sazlar çalınır Çamlıcanın bahçelerine.. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Tesekkur ederım cok ıncesınız. Orhan Hakalmaz- DErsını Almısda Edıyor Ezber, bu turkude sızın ıcın olsun.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? tesekkürler beylerbeyi... benım sevdıgım sarkılarda bırı olan teoman-gemilerde sana gelsın funda...
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? tatu-all the things she süper bi şarkı |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? üstteki üyeye bende sezen aksu küçücüğüm yad miniciğim öyle bir şarkjısı vardı onu gönderiyim
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakis bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? bende sana gökhan tepeden yürü yüreğim i armağan ediyorum.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |