![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın????" başlıklı konu görüntüleniyor, "aksam oldu hüzünlendim ben yine hasret kaldim gözlerinin rengine....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #32 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? berker-gül bakışlım sana gelsin |
| | |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: istanbul Yaş: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? yeni türkü-yagmurun elleri Küçücük bir bakışınn Çözer beni kolayca Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiþ parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsam Yaprak yaprak açtýrýrsýn Ýlk yaz nasýl açtýrýrsa Yaprak yaprak açtýrýrsýn Ýlk yaz nasýl açtýrýrsa Ýlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuþla... Hiçkimsenin yaðmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Hiçkimsenin yaðmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin Bir sesi var gözlerinin Baþedilmez o gergin kýrýlganlýðýnla senin Her solukta sonsuzluk ve ölüm Yaprak yaprak açtýrýrsýn Ýlk yaz nasýl açtýrýrsa Yaprak yaprak açtýrýrsýn Ýlk yaz nasýl açtýrýrsa Ýlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuþla Hiçkimsenin yaðmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Hiçkimsenin yaðmurun bile Böyle küçük elleri yoktur Bütün güllerden derin Bir sesi var gözlerinin [/size] |
| | |
| | #34 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? sanada Cem Karaca-Ay Karanlık gelsin :)
__________________ |
| | |
| | #35 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? sanada benden Şebnem Ferah__Hoşcakal gelsin :)
__________________ |
| | |
| | #36 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Sanada Çıldırın gelsin abicim :)
__________________ |
| | |
| | #37 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? ıyykk hic sevmem :s üsttekine Galatasaray Taraftar Albümü-Yürüyoruz Biz Bu Yolda gelsin mutlaka dinle :D
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Sanada Duman-Yalnızlık Paylaşılmaz gelsin :)
__________________ |
| | |
| | #39 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? gıcıkk sanada Barış Manço-Arkadasım ESSEK gelsin :D
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |