![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mor ve otesınden buyuk dusler de sana gelsın funda;)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Mor ve otesınden buyuk dusler de sana gelsın funda;)
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Üstteki üyeye bende Teomandan ( paramparça) şarkısnını armağan ediyorum
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Sanada Ceylandan(Antepli Şarkısını )Armağan ediyorum ey gözünü sevdiğimin memleketi ismi ile bir başka benim memleketim :))
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? aşkın nur yengi.......................serserim benim
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? ilker çalışkan Boş Koltuk nekadar oldu bilmiyorum sen gideli kahvaltı edemiyorum çok uzun zamandır böylesi yalnızlığı yaşamıyorum en sevdiğim koltuk boş yasakladım herkese sen gelince aynı bul diye en sevdiğim çiçekler vazoda yine gelirsen koklarsın diye ne kadar oldu bilmiyorum dokunur diye müzik dinlemiyorum hatta cezalandırdım kendimi arkadaslarımı bile görmüyorum en sevdiğim koltuk boş yasakladım herkese sen gelince aynı bul diye en sevdiğim çiçekler vazoda yine gelirsen koklarsın diye.. şu anda dinlediğim bir şarkı sana armağan edim dedim |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? tşk carpediemcan...........bu şarkıda benden sana gelsinnn ayten alpman...........................ben varım
| | |
| | #27 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? buda benden olsun sana Shakira ft Wyclef Jean - Hips Dont Lie
| | |
| | #29 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? avril lavigne-sk8ter boy |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Üstteki üyeye bir şarkı armağan edın???? Alsana benden bir dans müziği Titanic nasıl ? Beğenmediysen hesap ödeme :))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |