![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forumda Yangın cıksa ilk kimi kurtarırsınız ? :)) Hadi bakalım ? ...:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumda Yangın cıksa ilk kimi kurtarırsınız ? :)) Hadi bakalım ? ...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? Seni kurtarırım ilk kızım kimi kurtarıcam başka:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? kimseyi kurtarmam 2 odunda ben atarım sebep sorarsanız yok :) kendi düşüncem EĞER YANACAKSAM TEK YANMAM !! YANMAYACAKSAM KİMSEYİ YAKMAM !!
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? Ben Yüksel abiyi kurtarırım çünkü ona bişey olursa allah korusun zaten Süpermeydan olmaz....İsteyen istediği kadar körüklesin sonra ateşi farketmez Yüksel abi olduğu sürece süpermeydan yanmaz....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? blueice,doğangüneş,sheytan,anarshe,securıty vlla bu yazdıklarımın hepsini kurtaramaya çalışırım ama imkansız bişey ilk blueice |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? ....kendin niye kalıyorsun abi..senide kurtarmaya gelirdim ben merak etme....:Entusiasmado:
| | |
| | #7 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? canım benim teşekkür ederim ablasının güzeli bende seni tutar çekerdim ilk sonrada diğer tüm arkadaşlarımı ayrım yapmazdım
__________________ |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? Öncelikle canseli , Y.E.K. , kral57 , funda.da (beni düşündüğün için senide ekledim) , Beşiktaşlılar , ve yöneticileri kurtarmaya çalışırdım... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? securıty57'yi ve meys'i kurtarırım.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |