![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "yakan hakkında bir bilgim yok ama her halde güney yakmıştır diyeceğim ama oda kayıplarda.........ben seni kurtardım güney de olmadığına göre başının çarsine bakmıştır..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? yakan hakkında bir bilgim yok ama her halde güney yakmıştır diyeceğim ama oda kayıplarda.........ben seni kurtardım güney de olmadığına göre başının çarsine bakmıştır
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Yangın çıksa ilk kimi kurtarırsınız ? Önce itfaiyeyi ararım. Ayrıca bu forumdaki bütün üyeler kendilerini kurtarabilecek yaştalar. Ben forumdaki yangını söndürmeye çalışan Yüksel Admine su taşımaya yardım ederdim:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES Konu SAHARAY tarafından (29-07-2008 Saat 10:51 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |