![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar giden sevgilinin arkasından söylenebilecek en güzel şarkıyı seçiyoruz..."
| Anketimiz: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz... | |||
| Söz vermiştin bana,yanı başımda yaşlanmaya.. | | 8 | 22,22% |
| Allah belanı versin,allah seni kahretsin:) | | 0 | 0% |
| Seni sevmekle büyük hata yaptım elveda tatlımm | | 3 | 8,33% |
| Hadi yoluna eyvallah,mutlu ol gülüm inşallah | | 14 | 38,89% |
| Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle... | | 3 | 8,33% |
| Sen,sen,sen...Şerefsiz beni sırtımdan vurdun | | 1 | 2,78% |
| Son bir sigara içelim öyle git gideceksen | | 7 | 19,44% |
| Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | evet arkadaşlar giden sevgilinin arkasından söylenebilecek en güzel şarkıyı seçiyoruz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! söz vermiştin yanı başımda yaşlanmaya bu şarkıyı söylerdim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! alla giden bi sevgilim hic olmadi ...gitmiyor gidemeyeseciler..:) zira olsa bi giden de ben desem rashit den dinazor ....!!!! soylerdim herhalde...:P ee napim yahu....:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Rep Gücü: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! bu gece kalbimi evde bıraktım---ruhumu artık şeytana sattım-- SENİ SEVMEKLE BÜYÜK HATA YAPTIM E(L)V(E)D(A T/A/T/L/I/Mmmmmm |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! Söz vermiştin bana,yanı başımda yaşlanmaya.. benim de tercihim olurdu kesinlikle . Sitemle kuruturdum ortalığı :)
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! tabiiki tek kelime ile ( Ne demiş İsmal yk )ALLAH BELANI BERSİN HEMDE BİN TÜRLÜ :))) Ancak bu yaklışır aslında Yıldız TİLBENİN de şarkısı var (YÜRÜ ANCA GİDERSİN) buda exstra olsun :))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! Alex Aşk Senin Adın Vurur o soğuk akşam vakti Sevişirken rüzgarla Bomboş sokaklarda yalnızım bir başıma Zaman akmaz sanki yalnızlık sarar birden O zaman hayal olur kaçarım bu şehirden Bana seni seven bir kalp bile bırakmadın Senden bu acının hesabını hiç sormadım Eğer senin için bir intikam peşindeysem tanrım Beni cehennemde cayır cayır yaksın Yeter sana gücüm yok demiştim inanmadın Affet beni deseydin kollarında ağlardım Oysa bana yalan söylemiştin hatalıydın Geçer demek inan zor çünkü aşk senin adın vazgeçtim ben gidene bunu söylemek istiyorum.. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Sinopluyum istanbulda ikamet ediyorum Yaş: 26
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Giden sevgiliye söylenecek en güzel şarkıyı seçiyoruz!! ben bu şarkılardan hiç birini söylemezdim ismail yk < git hadi git istemiyorsan git hadi git hiç sevmiyorsan < bunu söylerdim giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
__________________ http://www.SevgiliyeNameler.tr.gg |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |