![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yolda para bulsaydınız napardınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar yolda para bulsaydınız napardınız?..."
| Anketimiz: Yolda para bulsaydınız napardınız? | |||
| alır cebime atardım:) | | 5 | 50,00% |
| polise haber verirdim. | | 0 | 0% |
| almaz yoluma devam ederdim | | 5 | 50,00% |
| Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | evet arkadaşlar yolda para bulsaydınız napardınız? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? yolda para bulsam alır harcarım fişlerini polise teslim ederim.paranın sahibi(onuda nasıl bulcaklarsa)bana gelsin kanıtlasın veriyim parasını
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? hayatta parayı yoldan almam. hatta özellikle bozuk para filan görürsem o numaraya aldanmam . biri tuzak kurmuştur kesin kenarda eğilip almamı bekliyordur. insanların içi kötü. bu zamanda para düşürebilecek kaybedecek insan çok zor bulunur. para kaldı mı millette. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? Benim için para önemli değil, önemli olan miktarıdır. O yüzden paranın miktarına bakar sonra karar verirdim :)
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? harikasın yaa bencede mantıklı 5kurus icin yere egilmem ama 50ytl icin eğilirim :)
__________________ |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? şeytan sen kesin yolda bulduğun parayı bozdurarak bırakırsın gibime geliyor. |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? Yolda bulduğum paranın üzerinda adı yazmıyor ya tabiki cebime atıcam nerden bulunurki sahibi....
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? ![]() Evet bu afrikalı çocuk yemek için böcek arıyor. Sokaklar da artık köpek bile kalmamış tek umutları böcek !... Ben şahsen bu insanlara Türkiye'den yardım ulaştıran kuruluşlar olduğunu biliyorum. Bu kuruluşlara zaman zaman yardım ediyorum. Kestiğim kurbanı bile oraya bağış olarak gönderiyorum. Yolda para bulsaydım sahibini arardım sahibini bulamazsam, kaybedenin hayırına bu insanlara gönderirdim. |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |