![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yolda para bulsaydınız napardınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: orkuorkun ´isimli üyeden Alıntı şeytan sen kesin yolda bulduğun parayı bozdurarak bırakırsın gibime geliyor. :Entusiasmado: Ben burada 20ytl yi demir paralara cevirmelerini istiorum büyük tepki alıorum 50ytl yi okadar ..."
| Anketimiz: Yolda para bulsaydınız napardınız? | |||
| alır cebime atardım:) | | 5 | 50,00% |
| polise haber verirdim. | | 0 | 0% |
| almaz yoluma devam ederdim | | 5 | 50,00% |
| Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? Ben burada 20ytl yi demir paralara cevirmelerini istiorum büyük tepki alıorum 50ytl yi okadar bozmazlar :D ama olurda bozarlarsa tekrar btütünlettiririz :D
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? böyle bir durumda parasını kaybeden adam kaybettiği yere geri dönüp te kağıt paranın bozuk para ya dönüştüğünü görünce şok olur. kendi parasını almaz başkasının parası zanneder |
| | |
| | #13 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? Alıntı:
O yüzden sahibini aramak yerine cebe atıp bi dilenciye vermek yada hakan2034 gibi bi yardım kurulusuna bagıslamak daha mantıklı :D
__________________ | |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yolda para bulsaydınız napardınız? Alıntı:
Hakan bey gibi guyarlı insanlara nekadar muhtacız Toplum ve insanlık olarak... Bende kurbanımı gönderdim , bu muhtac insanlara. Yardım kuruluşunun en ilginç yanlarından bir tanesi de... Müsait iseniz, gelin kurbanınızı kendi ellerinizle dağıtın. Teklifleriydi.... Sanırım bu teklifleri ile , insanların aklına gelebilecek, acaba ??? lara verilecek en güzel yanıt idi. Yurdumun güzel insanları!!!!! Mevlam sizi var ve daim etsin..... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |