![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Çok sinirlendin üsttekine ne fırlatırsın?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar üstteki üye seni çok sinirlendirdi ona ne fırlatırsın üstte biri olmadığına göre altaki terliğimi fırlatırım..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | evet arkadaşlar üstteki üye seni çok sinirlendirdi ona ne fırlatırsın üstte biri olmadığına göre altaki terliğimi fırlatırım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çok sinirlendin üsttekine ne fırlatırsın? Telefon fırlatabilirim sinirden, ama kendi telefonumu değil:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Çok sinirlendin üsttekine ne fırlatırsın? kumandayı fırlatırdım :D:D:D
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çok sinirlendin üsttekine ne fırlatırsın? CD fırlatabilirim ya da olduğu gibi cd kutusunu:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Çok sinirlendin üsttekine ne fırlatırsın? hımm annem gibi düsünürsek anneme normalde kıyafetlerimi fırlatıorum
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Çok sinirlendin üsttekine ne fırlatırsın? hişş üstteki sana çoraplarımı fırlatıyorum kızmadın diilmi? Konu funda.da tarafından (08-07-2008 Saat 07:18 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |