![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar forum süpermeydanda en merak ettiğiniz üye kim benimkisi (yuksell ve blueice)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | evet arkadaşlar forum süpermeydanda en merak ettiğiniz üye kim benimkisi (yuksell ve blueice) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi en merak ettiğim üye kaoss
__________________ Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. M.Kemal Atatürk |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi hiçkimseyi merak etmiyorum illa biri denecekse gulum diyim
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Ben de hiç kimseyi merak etmiyorum. Hem fazla merak iyi değildir...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi onainci :D merka ettim şmicik :D
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 72 Rep: 7114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi sevgili guney, tanismamiz gerek olsa...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 51 Rep: 5065 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Katılabilirim buna ben. Birde taban taban zıt fikirli olduğumuz ama çok düzgün bir uslup ile tartışan rabia hanımla tanışmak isterim. Ali beyle tanışasım hiç yok. :)
__________________ Saçların ... Hani rüzgarda saçlarının uçuşunu seyredecektim .... |
| | |
| | #10 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Teşekkür ederim...Ali Bey kardeşimiz de çok naiktir esasında...Fakat biraz yanlış anlamalar sebebiyle, gerginlikler oldu...İnşallah düzelir.
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |