![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merak neden olur acaba...hııımm.. düşünmeli üstünde... bir işimiz mi var yoksa birbirimizle...:))) ben kimi merak ediyorum acaba...?? Bu aralar çok meraksızım...kötü bir şeyler dönüyor galiba...:))) analiz etmek istiyorum bu aralar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Merak neden olur acaba...hııımm.. düşünmeli üstünde... bir işimiz mi var yoksa birbirimizle...:))) ben kimi merak ediyorum acaba...?? Bu aralar çok meraksızım...kötü bir şeyler dönüyor galiba...:))) analiz etmek istiyorum bu aralar meraktan öte çözümleme...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Burda ki herkesle bir araya gelip oturup içmeli , alibey size çay kızmayın hemen :P Masamızda olmalı camperdicam yada öyle birşey ne zor nicktir bu :)) masasız olmaz değilmi ? En çok sanırım yok yok sanmam bilirim güneyden gelen bu martıyı bilmek görmek isterim.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Merak ettiğim üyeyi yakında göreceğim inşallah...Hem de canlı canlı...:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi Güney'im
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum süpermeydanın en merak edilin üyesi yok yok masasız olmaz adım o kadar zor değil aslında yahu carpe diem...ne ise masa şart.aslında tanışılsa bu kadar gergin bir ortam olmaz tabiki.2 masa yaparız alkollu ve alkosuz olarak fena olmaz.:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |