![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "telli telli....kirli dünya..." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Telli telli telli şu telli turna,biz büyüdük ve kirlendi dünya".. Biz büyüdük de mi kirlendi bu dünya, yoksa kirli mi bulduk...?? Evet bizmi kirlettik.... Yoksa kirli mi bulduk........"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | telli telli....kirli dünya... "Telli telli telli şu telli turna,biz büyüdük ve kirlendi dünya".. Biz büyüdük de mi kirlendi bu dünya, yoksa kirli mi bulduk...?? Evet bizmi kirlettik.... Yoksa kirli mi bulduk.....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... güney herkese göre değişir bu kavram,mesela ben kirletenlerdenim dünyayı her nekadar bireysel bir çabam endişem olmasada bize kalan mirasa sadık kalamıyoruz,bizden sonrakiler kirli bulcak buna eminim heh onlar kirletmiyceklermiğ kesin kirletcekler çünki biz temiz dünyaya sahip çıkmadık ki onlar kirli dünyayı düzeltmeye çalışsınlar??? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... telli telli telli şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz birdaha takılmış kanadı göçmen buluta anlatır eski beni şimdiki bana sakın çıkma patika yollara o dağlara kırlara o karlı ovaya yenik düşüyor herşey zamana biz büyüdük ve kirlendi dünya telli telli telli şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz birdaha takılmış kanadı göçmen buluta döner gelir bir gün konar yurduna telli telli telli şu telli turna ne kalmış muradı göklerden başka ne kalır yarına bizden sonraya herşey binip gitmiş uçurtmalara sakın çıkma patika yollara o dağlara kırlara o karlı ovaya yenik düşüyor herşey zamana biz büyüdük ve kirlendi dünya telli telli telli şu telli turna ne kalmış muradı göklerden başka ne kalır yarına bizden sonraya herşey binip gitmiş uçurtmalara y.türkü |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... Biz büyüyünce sadece kiri gördük, kir hep vardı. Diyor ya şarkıda '' anlatır eski beni şimdiki bana'' Şimdiki bizler önce hayallerden vazgeçiyoruz , olmazları öğreniyoruz, insanlar nasıl yaşıyorsa öyle yaşıyoruz. Tabi insanlarda sen nasılsan öyle yaşıyor hepsi birbirini tetikliyor. Çok kötü birinin yanında kıyas yapıyoruz kendi yaptığımızı. Ama ben diyoruz , ben öyle yapmadım , sadece biraz kötüyüm ama bu gerekli diye kendimizi kandırıyoruz... Alışıyoruz kire, kendimizi kandırabilme yetisinide sahibiz nasılsa. Yani bakıyorum mincik bir adam var evde, tertemiz. Hiç bir telaşı yok güzel güzel yaşıyor , seviliyor hemde çokça. Onun için hiçbir kir yok. Belli bir zaman sonra , kopya çekmeyi öğrenecek , önde olmak istiyorsa , bazılarını ezmesi gerektiğini bilecek.Sonra daha bir sürü şey öğrenecek hayata dair öğrendiği herşeyde biraz kirlenecek. Dünyanın kirine ortak olacak tıpkı bizim gibi. Şimdi aaa biz temiziz diyeceksiniz ama düşünün biraz hiçmi kirlenmediniz ...
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... biz geldiğimzde kirliydi sonra büyüdük ve biz de kirlettik... bizden sonrakiler de bulduğu kirliliğe yeni kirler ekleyecek... ilk defa yanılmak istiyorum...
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... Dısarıda bulunan kirlilik ruhlarımızıda kirletti ve kirli ruhlarımızla yeni baslangıclar yapan herkesi kendimize benzetip durduk :(
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... Kirli ruhlarımızla kirlettik , ne güzel söylemiş genç. Bütün meyvaları çürük yada bütün çiçekleri yapay sandığımız gibi.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 127 ![]() ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... Kirli dünya olmaşımtır dünyayı kirleten insanlar ve sistemdir insanlar geleceği bu sistem belirleyci olduğu için kirli dünya olmaya devam ediyor.Bizler ne yaparız?yapacağımız belli şeylerdir. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: telli telli....kirli dünya... Anonim türkü sözünden yola çıkan ve kirliliğe parmak basan üye arkadaşların duyarlılığına son anda aklımda kalan bir vicdan muhasebesiyle katılayım, Şehir Uzman Çvş.un (Allah rahmet eylesin, ailesine sabır ve metanet dilerim) Samsunda cenaze töreninde evinden dönmemek üzere tabutunda götürülürken anadolu kadını annesinin feryadı kulaklarımda "Yavrum ben senin yokluğuna nasıl dayanırım" diye feryat ediyordu, sizde nasıl bir etki bıraktı acaba duyargaçlı üyelerimizin görüşlerini gerçekten merak ediyorum. "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sloganı atmak isteyenlerin yorumunu başka sayfalarda bekliyorum. iyi forumlar. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |