![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Zeki Kadın..." başlıklı konu görüntüleniyor, "John işten çıkmadan önce karısını evden arar; -Tatlım, patron birkaç arkdaşıyla beraber komşu eyaletteki büyük gölde balık avlamaya gidecek.Benimde gelmemi istiyor.Bu haftasonunu orada geçireceğiz.Bu benim terfi almam için iyi bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | John işten çıkmadan önce karısını evden arar; -Tatlım, patron birkaç arkdaşıyla beraber komşu eyaletteki büyük gölde balık avlamaya gidecek.Benimde gelmemi istiyor.Bu haftasonunu orada geçireceğiz.Bu benim terfi almam için iyi bir fırsat.Benim için yeteri kadar giysi ve olta takım çantamı hazırlarmısın?Direk ofisten çıkacağız ve geçerken evden çantaları alırım.Ha, yeni ipek pijamamıda koymayı unutma. Karısı biraz işkillenir.Fakat kocasının istediklerini yapar.Hafta başında adam eve gelir, b,raz yorgundur ama iyi gözükmektedir.Karısı onu karşılar ve çok balık tutup tumadığını sorar... John: Ha, evet epey balık tuttuk..Fakat sana söyledğim pijamayı çantaya koymamışsın. Karısı:Pijamaları olta takım çantasına koymuştum...!!!
__________________ Her Hakkım Saklıdır© |l|lllll|lll||ll||lll ³°°¹¹³²¹³ °¹³¹²³ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zeki Kadın... Baya zeki bir kadın imiş bu, harika fikir:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zeki Kadın... her erkegin bi olta takimi vardir ama erkeklerin unuttuklari sey,o oltanin ignesinin kendi agizlarinda olduklaridir...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Zeki Kadın... Bence biraz abartmış bence ama düzel di :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |