![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz arkadaşlar?..."
| Anketimiz: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? | |||
| Karşılığında ne alacağıma bağlı | | 3 | 16,67% |
| Asla. Ortadan ikiye çatlarım. | | 1 | 5,56% |
| Zaten neredeyse öyleyim. | | 3 | 16,67% |
| Yaşayabilirim. Jest ve mimiklerimle derdimi anlatabilirim.. | | 1 | 5,56% |
| Yanımdaki insanların kim olduklarına bağlı | | 10 | 55,56% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz arkadaşlar?
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? karsılıgında ne alacagıma baglıı :)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? evet yaşarım.hatta o karşımda ki insanlara bağlı. sevmedigim insanlarla muhabbet etmek istemem ...o yüzden onlarla konuşmamak için bir hafta hiç konuşmadan durabilirim... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? Dayanabilirim, ama yanımdaki kişilere bağlı, yoksa konuşmadan durmakta ne olcak, he illa birilerine derdimi anlatacakta değilim, kendi işimi kendim hallederim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (03-07-2008 Saat 01:53 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? Normal de çatarım ama susmasını da iyi bilirim ..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? Yanımdaki insanların kim olduğuna bağlı ... şıkkı bana tam uyan şık . İletişimim olmayan ve beni rahatsız eden kişiler var is edeğğil bir gün on gün bile ağzımı açmadan durabilirim :)
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() | |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bir gün boyunca hiç konuşmadan yaşayabilir misiniz? bu zamanda öyle olacaksın :D sana karsılıgında 1.000.000 TL verseler bence sende yapabilirsin :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |