![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar forumdan ayrılırken pat dıye cıkmak ıstemıyorum.. burasıda forumdan ayrılıken hoscakalın deme yerımız olsun mesela ben cıkıyorum herkese saglıkla mutlu gunler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) arkadaslar forumdan ayrılırken pat dıye cıkmak ıstemıyorum.. burasıda forumdan ayrılıken hoscakalın deme yerımız olsun mesela ben cıkıyorum herkese saglıkla mutlu gunler ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) saol sanada sağlıklı mutlu günler
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) arkadaşlar,akşam işe gitcem,malum nöbetçiyiz.Bayrampaşa filmi var flashbellekte onu bir izleyip,izninizle hafiften kestirmek istiyorum |
| | |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) Tabiki şef nasıl olsa bu akşam sende süperde nöbetçisin git dinlen iyice... ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) arkadaslar yarın tatıle cıkıyoruz..bu sene fethıye ve sıdedeyız.15 gun yokum..sızlerı ozleyecegım az zamanda alıstım..oldukca samımı her cesıt fıkrı bunyesınde barındıran pırıl pırıl bır sıte burası..15 gun sonra gorusuruz..tatılde fırsat bulursam nete yazılarınızı takıp edecegım.hoscakalın |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #10 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu da forumdan ayrılırken hoscakal deme topıgımız olsun:) Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |