![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ?..."
| Anketimiz: Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? | |||
| Hiç Bozuntuya Vermem. | | 4 | 44,44% |
| Burda Gülünmesi Gerektiğini Söylerim. | | 3 | 33,33% |
| Araya Başka Laflar Sokarım | | 2 | 22,22% |
| Çevremdekilere Kızarım | | 0 | 0% |
| Diğer. | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ?
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 72 Rep: 7114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? benim yaptigim espiriyi anlayacak kisi zeki ise ,zaten guler yok gulmedi ise,ben onlara gulerim..:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? espiri yapmak ciddi anlamda bir inceliktir bir sanattır sen bu sanatı uyguluyor dahi olsan karşı taraf sanattan anlamıyorsa(espiriden)zaten gülmez...öyle insanlara espiri yapmana gerek yok onlar zaten başlı başına bir espiri:) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaptığınız Espriye Tek Siz Gülseniz Ne Yaparsınız ? her espriyede gulunurmu canım sizde yani :D
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |