![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Benim için ne yapardın?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alttaki üye benim için ne yapardın?...:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alttaki üye benim için ne yapardın?...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? Sen iste hayatım...senin için yapamayacağım şey yok...:))) ( senin mantıklı şeyler isteyeceğini bildiğim için ..)
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? Bende sana senin gibi tatlı pamuk şekeri alırdım...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? Bende sana kocaman bir çilekli topitop alırım ozaman..:Entusiasmado:
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? Kolali alsan olmazmi?Ozaman bende sana dunyanin butun gullerini yollardim..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? destina bende senin icin ucan balon alırdım özlemissindir memleketini uzaklarda ona tutunur gelirsin :)
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? ben ne alsam acaba şimdiiii... ben en iyisi ikinizede kocaman bir öpücük yollayayım...(doğangüneş ve destinaya)
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? hayda olmadı ki tanıdık ayırımı yapılıyor ufakda olsa bizede bisey alır insan ::(((
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim için ne yapardın? Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |