![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "3 kadın.....GDD...." başlıklı konu görüntüleniyor, "saat gecenin 03:00; 3 kadın.... birisi çok uzaktayken yakın birisi sevdalım.... hişşşttt kızlar ne yapıyorsunuz bu saate burda? hayırdır sizindemi benim gibi yok olmuş martılarınız.... söyleyin bakalım neden burdasınız???:)))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 kadın.....GDD.... saat gecenin 03:00; 3 kadın.... birisi çok uzaktayken yakın birisi sevdalım.... hişşşttt kızlar ne yapıyorsunuz bu saate burda? hayırdır sizindemi benim gibi yok olmuş martılarınız.... söyleyin bakalım neden burdasınız???:)))
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... Yok be güzelim benim martı içerde uyuyor bende kafa dinliyorum böyle.....
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... Alıntı:
![]() Ne yapiyorum isten geldim nette stres atmaya calisiyorum ama basim cokkkkkkkkk agriyo...Martilar gelse gecermi ne dersiniz kizlar?
__________________ | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... geçer geçer güney hadi biz martı olup uçalım oralara....
__________________ |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... Alıntı:
Dogangunes hayirdir basini cok mu agritiyor yada basin cokmu agriyorrr ..Bak sana super bir teklif kalk gel benim yanima martida yok martilarda acaip kafa dinlersin...
__________________ | |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #7 | |
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 kadın.....GDD.... Benim martılar çığlık çığlığa... öylece dolanıp duruyorlar arsızca... kuzeyim benim martım...uçmuş gitmiş bi yerlere... güney içi,n söylediğiğniz güzel dileklerinize amin diyemiyorum... ama size göndereceğim güzel sözlerim ve duygularım için kocaman bir amin ikinize....mutlu olun...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |