![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ben.....dersem!! sen ne dersin?" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar üstteki üye bir şey söyleyecek ve sizde ona bir cevap vereceksiniz birde sizden sonrakine bir şey söyleyeceksiniz hadi kolay gelsin.... örnek: _ şu an çay içiyorum desem _afiyet olsun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 246 ![]() ![]() ![]() | Ben.....dersem!! sen ne dersin? arkadaşlar üstteki üye bir şey söyleyecek ve sizde ona bir cevap vereceksiniz birde sizden sonrakine bir şey söyleyeceksiniz hadi kolay gelsin.... örnek: _ şu an çay içiyorum desem _afiyet olsun derim yada zıkkım olsun derim gibi ![]() evet işte sorum geldi ucurtma ucuralım desem... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: muhtemel 1.kat
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ben.....dersem!! sen ne dersin? bu havada mı??? ............
__________________ Cehennemden Geldim Cennete Gidicem... Seviştiğim Dünyayıda Yanımda Götürücem... |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben.....dersem!! sen ne dersin? Yom güneşli havada ucuralım mı?
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |