![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Haziran Ayı Enlerini Seçelim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ve işte en asabi üye meydana çıktı;Saharay.(Bakalım cevap yazacak mı?)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim Ve işte en asabi üye meydana çıktı;Saharay.(Bakalım cevap yazacak mı?) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim Arkadaşlar niye böyle yapıyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum.Yani bu konuyu nekadar büyüttünüz. Bu kadar yorumu yazana kadar kendi enlerinizi yazsaydınız daha iyi olmazmıydı.Bakalım sizin enlerinizde kimler olucak.Herkesin fikiri,düşüncesi aynı olucak değil ya.Herkesin bakış açısı farklı.Bu konuyu lütfen daha fazla uzatmayın yazıcaksanız enlerinizi yazın... (acaba konuyu mizah bölümünemi taşısam... )
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim hayırdır neler oluyo burda işler baya karışmış bide ben geldim iyice karışacak...:)))))
__________________ Konu güney tarafından (26-06-2008 Saat 08:25 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim Arkadaşlar bu yapılan 'forum enleri' yarışma değil hoşça vakitgeçirmek için yapılan bir oyundur, istatistiklerle ve gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur. Uyelerimizin kişisel görüşlerinin mizahi yönden tezahürüdür. Lütfen kendisi hakkında yorum yazılan diğer uyelerimizde gülümseyip mesajları ciddiye almaya kalkmasınlar.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim 1.En İyi Yönetici:Yüksell(e adam site sahibi) 2.En İyi Administratör:Doğangüneş 3.En İyi Moderatör:Orkuorkun 4.En İyi imza:securıty57 5.En İyi Avatar:kral57(bundan önceki avatarı 10 numaraydı) 6.En iyi Nick:(kullanıcı adı)Demokrat1946 7.En Çok Sevilen Üye:güney(öyle bir izlenim edindim de) 8.En Karizmatik Üye:erkişi 9.En Popüler Üye:güney 10.En Sakin Üye:Rabia 11.En aktif üye:Saharay 12.En Duygusal Üye:Rabia 13.En Komik Üye:Kopill 14.En Ciddi Üye:Almuallim 15.En şair üye:Gülgünturan 16.En Fanatik Üye:Kral57 17.En Esprili Üye:securıty57 18.En Çok Paylaşımcı Üye:Saharay 19.En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye:Saharay 20.En iyi arkadaş:Securıty57 21.En İyi Dost:(bu başlık biraz iddialı,kimseyi gücendirmeyeyim) 22.En İyi Başlık:Süpermeydan Şairleri Antolojisi 23.En İyi Bölüm:VIP Salonu 24.En hızlı üye:(anlık değişiyor,karar veremedim) 25.En Anlayışlı üye:(üstte yazdıklarım aynen geçerli) 26.En unutulmaz üye:güney 27.En yakışıklı üye:(arkadaşları kırmayayım) 28.En güzel bayan üye:(neye göre ya avatara göre mi?) 29.En asabi üye:Saharay 30.En yaramaz/uslanmaz üye:Çerkeş18 31.En yardımsever üye:Rabia 32.En dalgın üye:(yorumsuz,dalmışım) 33.En dikkatli üye:(yorumsuz,dikkatimi veremedim) 34.En katı yönetici:orkuorkun 35.En görünmez(bir var bir yok..)üye:Çerkeş18 36.En dikkatsiz üye:(dikkatimden kaçmış olacak) 37.En iyi tartışmacı üye:güney 38.En sempatik,sevimli üye:kral57 39.En Uykusuz üye:Yüksell(gerçi site sahibi olarak sorumluluğu ama...) 40.En sabırlı üye:Yüksell(adamın avatar yazısından belli) 41.En iyi konu açan üyeler:Saharay 42.En iyi yorum yazan üyeler:(çok saygıdeğer abilerimiz,ablalarımız var) 43.En çok rastladığınız üye:Saharay 44.En gizemli üye:Rabia 45.En yaratıcı üye:Saharay |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim 1.En İyi Yönetici: Yüksell 2.En İyi Administratör: Doğangüneş 3.En İyi Moderatör: Orkuorkun 4.En İyi imza: securıty57(imzamın üzerine imza tanımam) 5.En İyi Avatar: Yüksell 6.En iyi Nick: Y.E.K. 7.En Çok Sevilen Üye: RABİA 8.En Karizmatik Üye: meys 9.En Popüler Üye: SAHARAY 10.En Sakin Üye: RABİA 11.En aktif üye: doğangüneş 12.En Duygusal Üye: Rabia 13.En Komik Üye: kral57 14.En Ciddi Üye: almuallim 15.En şair üye: Y.E.K. 16.En Fanatik Üye: Y.E.K. 17.En Esprili Üye: SAHARAY 18.En Çok Paylaşımcı Üye: doğangüneş 19.En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye: meys 20.En iyi arkadaş: Y.E.K. 21.En İyi Dost: Y.E.K. 22.En İyi Başlık: Tarihin gördüğü en iyi maç 23.En İyi Bölüm: EĞİTİM 24.En hızlı üye: carpediemcan 25.En Anlayışlı üye: RABİA 26.En unutulmaz üye: DESTİNA 27.En yakışıklı üye: kral57 28.En güzel bayan üye: meys 29.En asabi üye: yok 30.En yaramaz/uslanmaz üye: Çerkeş18 31.En yardımsever üye: doğangüneş 32.En dalgın üye: yok 33.En dikkatli üye: Mevt 34.En katı yönetici: Göremedim 35.En görünmez(bir var bir yok..)üye: meys 36.En dikkatsiz üye: yok 37.En iyi tartışmacı üye: meys 38.En sempatik,sevimli üye: kral57 39.En Uykusuz üye: doğangüneş (gece kuşu) 40.En sabırlı üye: RABİA 41.En iyi konu açan üyeler: RABİA 42.En iyi yorum yazan üyeler: Y.E.K.,RABİA,ÇERKEŞ18 43.En çok rastladığınız üye: doğangüneş 44.En gizemli üye: blueice 45.En yaratıcı üye: Yüksell |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim 1.En İyi Yönetici:tabiki yüksel bey.. 2.En İyi Administratör: 3.En İyi Moderatör: 4.En İyi imza:kral57 5.En İyi Avatar: 6.En iyi Nick:(kullanıcı adı)almuallim 7.En Çok Sevilen Üye:ali özdemir 8.En Karizmatik Üye:karakarizma:) 9.En Popüler Üye:güney10.En Sakin Üye:doğangüneş 11.En aktif üye:orkuorkun 12.En Duygusal Üye:destina 13.En Komik Üye:sgor 14.En Ciddi Üye:rabia 15.En şair üye:yavuz01 16.En Fanatik Üye:sheytan kral57 beylerbeyi 17.En Esprili Üye:saharay 18.En Çok Paylaşımcı Üye:gülüm 19.En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye:güney hariç herkez:)) 20.En iyi arkadaş:destina 21.En İyi Dost:güney 22.En İyi Başlık:ilk kapatılan konum 23.En İyi Bölüm:eğitim 24.En hızlı üye:ben ya neyse saharay dielim 25.En Anlayışlı üye:beylerbeyi 26.En unutulmaz üye:almuallim:)) 27.En yakışıklı üye:daha bulamadım:) 28.En güzel bayan üye:sheytan 29.En asabi üye:yek 30.En yaramaz/uslanmaz üye: 31.En yardımsever üye:ben ya benn.. 32.En dalgın üye:saharay:)) 33.En dikkatli üye:yüksel 34.En katı yönetici:varmı?? 35.En görünmez(bir var bir yok..)üye:öyle üyelerle işim olmaz 36.En dikkatsiz üye:yok 37.En iyi tartışmacı üye:ali özdemir bey 38.En sempatik,sevimli üye:doğangüneş 39.En Uykusuz üye:beylerbeyi 40.En sabırlı üye:yüksel 41.En iyi konu açan üyeler:güney gülüm 42.En iyi yorum yazan üyeler:ben orku orkun gerçii hakkını yemeyelim 43.En çok rastladığınız üye:güney:) 44.En gizemli üye:mevt 45.En yaratıcı üye: orkuorkun amma çokmuş bu arada:)) |
| | |
| | #19 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim Alıntı:
Sen benim gibi cin gibi kadını nasıl dalgın üye seçersin bre zındık:Enfado: ![]() :Entusiasmado:Bu konuda kimse kural dinlemiyor nasılsa.O yüzden ben de bir yorum yazayım dedim:Entusiasmado:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Haziran Ayı Enlerini Seçelim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |