![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Bu oyunda üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne diyeceksiniz onu yazacağız. Konuyu ben açtığım için benden sonra gelen üye yolda benimle karşılaşırsa bana ne söylemek ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Bu oyunda üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne diyeceksiniz onu yazacağız. Konuyu ben açtığım için benden sonra gelen üye yolda benimle karşılaşırsa bana ne söylemek isterdi bunu yazacak. Not: Bu konu varmı diye baktım ama bulamadım.Eğer başka bir başlıkla varsa silinebilir.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? saharay gel bi fal baktıralım:))) |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Merhaba..Nasılsın..... |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Alıntı:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Geçmiş olsun..Üzüntünüz iddaadan dolayı olabilir mi ?Ben iyiyim..Maçında böyle olacağını tahmin ediyordum.. |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Alıntı:
Merhaba, siz Sinop'lu musunuz?:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Nevet bayann....Sinop'lu olduğum çok mu belli oluyor ? Halbuki o kadar da gizlemeye çalışıyorum.. |
| | |
| | #9 | |
Yanınızda plaka ile geziyorsunuz da ondan sormuştum
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Bende diyorum bunlar nerden anlıyor..Plakamlada gurur duyuyorum..Yanımdan ayıramıyorum.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |