![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "oo sen donatmışsın masayı hayatım zaten başbaşayız kimse kalmamışş..şerefe......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? oo sen donatmışsın masayı hayatım zaten başbaşayız kimse kalmamışş..şerefe... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin??? |
| | |
| | #24 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? bende geliyorum kızlar.....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #25 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Hoş geldinnnn dünya güzeli masamızın en iyi yeri senin... ben şimdi üçümüze bir şarkı seçeyim.. "küçük hesaplarla geçiyor yaşam ,büyük tutkular küçük şeyler için" yağmurrr. şerefinize....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |