![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: securıty57 ´isimli üyeden Alıntı Geçmiş olsun..Üzüntünüz iddaadan dolayı olabilir mi ?Ben iyiyim..Maçında böyle olacağını tahmin ediyordum.. haha bende plakamla geziyorum:))iddalarım feda olsun efendimm.finale çıkmadığımıza üzülüyorumm...sizinde iddalarınızı görelim ozaman grup"umuzda........."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? tahmini bilimsel adam..bilimsel idda grubu açınız o zaman da paralarımız boşuna gitmesin der sayın kılavuzcuyu saharay ile bir yemeğe götürürümm:)) |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Alıntı:
Çay içmeye davet etsem gelir misin?
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? geldim fincanda içerimm.....güneyde gelse artık diyorum |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? geldim bebeğim.... ama biliyorsun ben şekersiz sert kahve içerim ... hadi "cinnah" a......
__________________ |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Alıntı:
malum işleri bu.... ama biz çok eğleniriz ondan çok eminim canım..... biz yinede gidelim "cinnah" a
__________________ | |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? iki bira söyledim yoksa rakımı içseydik..saharay sen ne içersin bizlemisin?? |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyeye yolda rastlarsanız ne dersiniz? Alıntı:
ama yanlız....yanında ne istersin.... limon....şalgam...cevizli biber bence en iyisi...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |