![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ev arkadaşını uyandırma taktikleri:))" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-gerekli malzemeler: bir adet, uykusunun en guzel yerinde oldugunu bildiginiz, ev arkadasi ve hemen bas ucunda bulunan bir adet bilgisayar. bunların yaninda da helloween'den soul survivoradli parca. uygulanisi: uyurken bile ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 229 Rep: 22627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ev arkadaşını uyandırma taktikleri:)) 1-gerekli malzemeler: bir adet, uykusunun en guzel yerinde oldugunu bildiginiz, ev arkadasi ve hemen bas ucunda bulunan bir adet bilgisayar. bunların yaninda da helloween'den soul survivoradli parca. uygulanisi: uyurken bile bilgisayari acik* olan ev arkadasinin odasina sessizce girilir. sonra her defasinda bilgisayarindan sildigi, fakat bunu bildiginiz icin flash bellek yardim ile yaninizde getirdiginiz helloween-soul survivor parcasi bilgisayara yuklenir ve flas bellek bilgisayarda cikarilip cebe konur. yuklenen parca winamp listesine eklenir ve ses son seviyeye getirilir. ve son solarak da play'e basilmak suretiyle odadan hizli bir sekilde cikilir. sonrasi maalum; sabah guresi... 2-ev arkadasiniz ayni zamanda sevgiliniz ise ; sevgiliyi operek uyandirmak 3-eger agzı acık uyuyorsa agzının icine dis macunu sıkmak ya da aseton dökmek arkadaslıgınızı sınamasına tekrar gözden gecirmesine yol acacak tekniklerdir. 4-çok alkollüyken (hem kendinizin hem ev arkadaşınızın alkollü olması lazım) ayak baş parmağıyla yanındaki parmağın arasına peçete iliştirilir ve peçete yakılır. uzaktan izlenir. 5-yanina yatip dakikalarca sacma sapan seylerden konusmak, gevezelik etmek. denenip onaylanmistir. en uykucusu bile uyaniyor.(ben en çok bunu yaparım:)) 6-kapıya hayvani bi şekilde omuz atıp odaya dalınır,sonra surat ifadesi izlenir.zaten uzunca bi süre tepki veremez. yapmadım,kendimden biliyorum. kaynak:ekşi sözlük |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |