![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım !" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sigara İçen Kardeşlerim, Gelin Birlik Olalım Şu Zıkkımı Bırakalım, Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım. Sigara’nın İsrail e faydaları ! Her gün sigara içen Müslümanlar 9.6 milyon dolar İsrail’e para gönderiyor. İşte ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım ! Sigara İçen Kardeşlerim, Gelin Birlik Olalım Şu Zıkkımı Bırakalım, Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım. ![]() Sigara’nın İsrail e faydaları ! Her gün sigara içen Müslümanlar 9.6 milyon dolar İsrail’e para gönderiyor. İşte CIA’nın resmi istatistik bilgilerinden bir bölüm: 1. Dünyadaki toplam nüfus: 6.5 milyar. 2. Toplam Müslüman sayısı ise: 2 Milyar. 3. Sigara içen insan sayısı: 1.15 milyar. 4. Sigara içen Müslüman sayısı ise: 400 milyon. 5. En büyük sigara üreticisi: Phillip Morris. 6. Phillip Morris’in kazancının yüzde 12’si İsrail’e gider. 7. Günlük, Müslümanların Phillip Morris’e kazandırdığı cirosu: 800 milyon dolar. 8. Ortalama kâr yüzdesi ise: Yüzde ondur. 9. Phillip Morris’in, Müslümanlardan ortalama günlük kârı: 80 Milyon dolar. 10. Böylece her gün sigara içen Müslümanlar 9.6 milyon dolar İsrail’e para gönderiyor. alıntı... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım ! Güzel destek, sigara içen arkadaşları bir kez daha tebrik etmek istiyorum!!! Aynen devam...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım ! Olayın içinde İsrail olmasa bile sigara içmemek lazım arkadaşlar. Sigara içerek hem kendimizi hem çevremizi zehirliyoruz ki bence bu İsrail'den bile daha tehlikeli. İsrail olayı için zaten iki defa düşünmek gerekiyor. Haydi sigarayı bırakalım hp beraber.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım ! Günde bir paket sigara içen insan ayda 120ytl harcamış oluyor. Yılda ise 1440ytl harcıyor. Hem kendinizi zehirleyip hem de üste para veriyorsunuz. Ne diyelim? İyi zehirlenmeler!
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tabutumuza Çivi Çakmayı Bırakalım ! Evet sigara kötü bir alışkanlıktır.Lütfen zararını bile bile kendimizi zehirlemeyelim.. Hem sağlıklı olalım hemde raramız cebimizde kalsın SAĞLIKLI DUMANSIZ YARINLARA..
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| israil, phillip morris, sigara, zararli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |