![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üye olmamak için inat edenler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar üye olmamak için direnenleri davet edermisiniz.. En güzel mesajlarınızla.. Bakalım mesajlarınızı kimler görüp üye olucak.. Ana sayfa da sürekli GÜNCEL olmasını dilerim.. '' Üye olmamak için inat eden arkdaşlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Üye olmamak için inat edenler :) ![]() Arkadaşlar üye olmamak için direnenleri davet edermisiniz.. En güzel mesajlarınızla.. Bakalım mesajlarınızı kimler görüp üye olucak.. Ana sayfa da sürekli GÜNCEL olmasını dilerim.. '' Üye olmamak için inat eden arkdaşlar içeriye girin hemde zile basmadan''
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Üye olduktan sonra bir daha supermeydana girmiyecekseniz zamanınızı boşa harcamayın.. Üyelik 0 faiz ve ayrılana dek vadelerle şimdi tam zamanı... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) bu issizlikte meslek sahibi oldum, Uye olana kadar baya tereddut etmistim buraya.vermezler sanmistim yanilmisim , eh fena degil ,cok ta olmasa da kazandiriyor. ama bu kadar ortaliga yaymayin simdi , |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Hep aynı üyeleri görmekten sıkıldık desek yinemi gelmessiniz? ![]()
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) gel ve eğlen beğenmezsen gidersinn:))) |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Para almıyoruz BEDAVA Hedaye de var..
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) baaak geliceksen gel zaten Euro2008'den de elendik sinirlerim bozuk beni oraya getirme :p
__________________ |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 9
Rep Gücü: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) tamam yasım belkı bu forumda olanlardan epey buyuk hatta cogu cocugum yasında ama onların fıkırlerını okumak yerı gelınce yorum yapmak hosuma gıdıyor..sıze de önerırım |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Buyrun hoşgeldiniz.. Aile salonumuz üst katadır. Klimalıdır. ![]() Arkadaşlar bu topici görüp de üye olan varmı aramızda varsa bizimle paylaşırmısınız?
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) bu sıcaklarda adminimizde tüm üyelere dondurma ısmarlıo ohh ne güzel :) No:Yüksell abi benim ki cikolatalı olsun lütfen :D
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |