![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üye olmamak için inat edenler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Foruma üye olan herkese 1 yıl boyunca tuttuğu takımın galibiyet garantisini veriyoruz:))..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Foruma üye olan herkese 1 yıl boyunca tuttuğu takımın galibiyet garantisini veriyoruz:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Foruma üye olan herkesin üyelikten sonra, tuttuğu takımının en az 2 yıllık galibiyet garantisini veriyoruz
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Güncel................................... İnat eden arkadaşlarımız szleri bekliyoruz..
__________________ |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Aramıza yeni katılan biri yorum yazdı size buyrun bekliyoruz..
__________________ |
| | |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) merhaba .ben şu anda forumda olan ama hala üye olmamakta ısrar eden 719 kişiye seslenıyorum..hadi daha ne beklıyorsunuz?SÜPERMEYDAN lı olmak bir ayrıcalıktır..siz hala öte tarafta kalanlardan mısınız?
__________________ Eftelya |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Derya kuzusu konular, klavyeden yeni çıkmış yorumlar, gellll gelllll taze taze beyinden yeni çıktı bunlar!!! :) Öyle uzaktan bakmakla olmaz hadi sen de gel!!! Bak fazla naz aşık usandırır... Hadi naz yapma üye ol fazla bekleme gel! Süpermeydan sigara gibi bağımlılık yapıyor haberin olsun!!! Sigarayı bırak, süpermeydana takıl hayatını yaşa, hadi sen de gel!!! ( umarım abartmamışımdır:):)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) GÜNCEL........... Haydi bay bayanlar şu güzel mesajlar hatrına.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) ooo hemşerlierim sizdemi süpermeydanlılıydınız? neresinden...? |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üye olmamak için inat edenler :) Şu anda forumda olan ve dışarıda kalan mustakbel üyelerımıze yazıyorum.. bu ayrıcalığı yaşamak için daha ne duruyorsunuz? sizlerde sesınızı duyurmak paylaşmak ve sessız kalmak ıstemıyenlerden mısınız? hadı buyrun o zaman
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |