![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "çiçek...." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Hangi çiçekte bu bahsettiğimiz; kışları açan kar çiçeğimi? yoksa; yazları müjdeleyen papatyalarmı? yada; zamansız çıkıveren yabani otlarmı? "Sen bir çiçek ismi söyle ,ben tarihini bekleyeyim sessizce..." Hadi bakalım en sevdiğiniz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çiçek.... "Hangi çiçekte bu bahsettiğimiz; kışları açan kar çiçeğimi? yoksa; yazları müjdeleyen papatyalarmı? yada; zamansız çıkıveren yabani otlarmı? "Sen bir çiçek ismi söyle ,ben tarihini bekleyeyim sessizce..." Hadi bakalım en sevdiğiniz çiçek ve neden?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Güllerin herzaman benim gönlümde ayrı bi yeri vardır çünkü sevginin aşkın temsilcisi bence :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Alıntı:
benim çiçeğimi söylemem gerek yok değilmi zaten biliyorsun:)))) hep "gül" men dilegiyle....
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... sence ne güney??deniz kokan orkidelermi baharı temsil eden papatyalarmı yoksa benim gibi nergisleremi sevdalısın her biri ayrı hüznü anlatan? |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 288 Rep: 28475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Alıntı:
Papatyaları herkes sevemez bana göre masumiyeti temsil eder:)))
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Bütün çiçekler güzeldir. Hepsinin ayrı ayrı insanlarda önemi vardır.
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Alıntı:
müjdecidir.......Coşkulu ve hüzünlü bekleyiştir... Beyazında, sevdamız... tertemiz, sarısında, sevişmelerimiz.... fal tutarken hep yapraklarında ümitsizce bekleriz.....
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
Nevada çöllerindeki "kaktüs"ler olmasın sakınnnn....Şaka... bence senin çiçeğin "karanfil" veya "krizantem" ne dersin?
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Bilemedin benim çiçeğim kırmızı gül
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çiçek.... Tüh bende aslında "kırmızı karanfil" demek istemiştim...(bir kırmızı tutturayım bari) ama sarı lacivert bi çiçek olsaydı bence daha iyi ifade ederdi seni....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |