![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kadının aklından çıkmayan şey" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadının aklından çıkmayan şey Erkeklerin en çok seks düşündüğü söylenir. Şimdi de kadınların aklından çıkmayan şey belirlendi. Kadınların sevdikleri anlar Uzun süre önce yapılan araştırmalar sonucunda, erkeklerin her 52 saniyede ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadının aklından çıkmayan şey Erkeklerin en çok seks düşündüğü söylenir. Şimdi de kadınların aklından çıkmayan şey belirlendi. Kadınların sevdikleri anlar Uzun süre önce yapılan araştırmalar sonucunda, erkeklerin her 52 saniyede bir, seks düşündükleri söylenmişti. Şimdi, kadınların akıllarına en sık getirdikleri şey belirlendi. Bunun için İngiltere'de, yaşları 19 ila 47 arasında değişen 778 kadınla doğrudan görüşmeler yapıldı. Psikiyatırlar durumu değerlendirdi, bilim adamları, bazı denekleri inceledi. Benzer bir araştırma da bir başka kıtada yapıldı. Afrika kıtasının en gelişmiş ülkelerinden Güney Afrika'da da kadınlarla görüşmeler yapıldı. Sonuçlar ise şaşırtıcı biçimde benzer çıktı. Erkekler her 52 saniyede bir seksi düşünüyorlarsa, kadınların da her 60 saniyede, belli bir şeyi düşündükleri ortaya çıktı. Modern zamanların kadınlarının aklına bu kadar sık gelen şey, alışveriş. Alışveriş saplantısı olan kadınlar arasında ise en çok ayakkabı satın alma tutkusu olduğu ortaya çıktı. Her 4 kadından biri bunu yapıyor. Bu da, günde 960 kez, haftada 6 bin 720 kez, kendilerine bir şeyler almayı düşündükleri anl***** geliyor. Sosyal yaşamı olan, çalışan ya da çalışmayan ama maddi durumu belli bir standardı yakalamış modern kadınlar alışveriş bağımlısı çıktı. Durumu değerlendiren Dr. Jane Prince "Alışveriş düşüncesi kadınları rahatlatıyor. Yenilik arzusunu böyle tatmin ediyorlar. Alışveriş bu çağın kadınlarının en büyük saplantısı. Bu bir bağımlılık. Alışveriş yaparken, mutluluk hormonu salgılandığı da bir gerçek. Ama bu, erkekler için geçerli değil" dedi. kaynak Ne dersiniz hanımlar doğrumu sizce??
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadının aklından çıkmayan şey Sex ve Alışveriş. Aradaki farka bakın, ne ilginç:) Alışverişi bende çok severim, acayip rahatlarım alışveriş yapınca, çok güzel bir duygu:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadının aklından çıkmayan şey Erkekler bence seksden çok para kazanmanın yollarını düşünürler. Seksi ise sadece ortam musait olduğunda düşünürler. Kadınlar da en çok kocalarının kazanacakları parayı düşünürler. Alışveriş için lazım malum. (ben erkeğim ama alışveriş yapmak beni de rahatlatır)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |