![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şalvarlı sultanlar...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Filenin 'şalvarlı' sultanları Denizli'nin Çardak ilçesinin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen "Çardak 50. Yıl Spor Şenliği" kapsamında şalvarlı kadınlar voleybol maçı yaptı. Saraylar Mahallesi Muhtarlığı tarafından mahalledeki basketbol sahasında düzenlenen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şalvarlı sultanlar.... Filenin 'şalvarlı' sultanları Denizli'nin Çardak ilçesinin kuruluşunun 50. yılı dolayısıyla düzenlenen "Çardak 50. Yıl Spor Şenliği" kapsamında şalvarlı kadınlar voleybol maçı yaptı. Saraylar Mahallesi Muhtarlığı tarafından mahalledeki basketbol sahasında düzenlenen şenlikte Saraylar Şekerspor şalvarlı kadınlar voleybol takımı ile Gümüşler Tekstil takımı voleybol maçı yaptı. ![]() Renkli görüntülerin oluştuğu voleybol maçını Saraylar Şekerspor şalvarlı kadınlar voleybol takımı 3-1 kazandı. Haydi spora bayanlar.....:))))
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şalvarlı sultanlar.... Evet haklısınız aslında... Başlarını örtüp ,bacaklarını açabilirler... ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 218 Rep: 21595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şalvarlı sultanlar.... bence salvarla daha guzel duruyorlar dogal , ve yoresel hic uydurma degil. oyle kalsin belki basketten sonra hasat toplamaya gidecekler. gunun birinde. bende pantolonla sortla takildim her tarafimi diken oldu. dedim ki bana da salvar verin . once guldum kendime baktim ki faydali. ekstra bir uckur var gibi gorunuyor ama olsun ![]() fayda faydadir. |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 137 Rep: 13557 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şalvarlı sultanlar.... Alıntı:
Nede olsa bir etkinlik......... Nebileyim ... Protokol filan belki vardır..... Belki korkan olur Filan ..... Ya bırakın Bunları Hanımlar maçın tadını çıkarsınlar..... Şalvarına ... mayosuna... Eşarb' ı ile uğraşmayı Bırakın.... Ha Bilmediğimiz bir nemalanma varsa onada saygı duyarız.... nede olsa ekmek davası........ İyi forumlar.... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |