![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kendiniz ile Karsilasaniz ne yaparsiniz ??" başlıklı konu görüntüleniyor, "fikir kendime aittir, Bir gun Pazarda carsida gezerken Kendinizi gordunuz , bu kadar benzerli olamaz, aynada olmaliyim dediniz Giysileriniz de sizin zevk seciminize gore gililmis o da sizi farketti , ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendiniz ile Karsilasaniz ne yaparsiniz ?? fikir kendime aittir, Bir gun Pazarda carsida gezerken Kendinizi gordunuz , bu kadar benzerli olamaz, aynada olmaliyim dediniz Giysileriniz de sizin zevk seciminize gore gililmis o da sizi farketti , Goz goze geldiniz, Icinizden gecen dusunceler ne olurdu ?? kendinize iyi davranirmiydiniz , tanimak istermiydiniz ? Yoksa kendinizden kacarmiydiniz ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendiniz ile Karsilasaniz ne yaparsiniz ?? Alıntı:
Kendimi seviyorum ve kendimden kaçmazdım.Önce kendime ''merhaba'' derdim. Kendime baktığımda ruhumu ve yüreğimi yüzümde ve gözlerimde görürdüm. Sonra kendime yaklaşıp sizi tanımak çok onur verici sizinle arkadaş olabilirmiyim derdim.:)
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kendiniz ile Karsilasaniz ne yaparsiniz ?? Takip eder kendimi gözlemlerdim. Dışardan itici yanlarımı bulmaya çalışırdım. Bu huylarımı ondan sonra düzeltmete çalışır idim.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendiniz ile Karsilasaniz ne yaparsiniz ?? kahretsin! bu guzelligini bendende mi gizledin...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |