![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hadi yazsana...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Diyelim ki o çok sevdiğiniz kişi şu anda buraya yazdıklarınızı okuyor ne yazardınız???..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Keşke derdim sadece keşke.Anlardı sanırım:)) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Çünkü gülümsüyorum habire, Bir paltodur mutluluk Uyumludur güçlüdür şarkım İtiversende sen beni Yeryüzünün mavi kayalıklarının Akıl almaz yerlerinden aşağı Sanıyorsunki o zaman bir kapı süvesiyim Acının hançerlerine karşı duyarsız... Martılar çığlık çığlığa duyuyormusun..... |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi yazsana.... seni cok seviyorum ve seninle vakit gecirmeye bayılıyoruum nolur bu seyahat kısa sürsün Bu zor günlerimde yanımda olmanı cok istiyorum Canım Babacıım :) |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... butun sevdiklerim ve hic sevmediklerim olmamasina ragmen sevmediklerimde dahil....beni bogan bu sehirden yaniniza gelmem icin 2 ay daha sabrediyorum...beyaz kadin annem ilk once guvec de et istiyorum soyle bol biberli ozellikle...babiskom gelince o odamdaki kitapligima yeni ilaveler istiyorum ama bu sefer yapmak icin benide bekle benimde payim olsun istiyorum sen raflari ayarlarken bende civilerini takarim senden ogrenecegim cok sey var babiskom ozellikle burda cok lazim oluyor bu cakma vurma isleri...elektronik manyagi abicim o cok istedigin 5.elektronik cihazini aldim:)kucuk aslancik senide unutmadim ama supriz...hepinizi dunyalar varsa eger dunyalardan da cok seviyorum....ole iste...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... ben hep susmayı tercih ettim... yine susardım.... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Canım benim; Canım demenin keyfini yaşıyorum tek başıma...Biliyorumki varlığından bi haber yaşarken ben sensizliğin güzelliğini de seninle keşfettim...Her gün yeni bir şey öğreniyorum,her gün daha da büyüyor yüreğim... Konu güney tarafından (30-07-2008 Saat 03:02 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Klasik bir cümle vardır. O kendini biliyor diye. Ben daha farklı bir cümle kuracağım. O kendini bilmiyor!
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |